Visan juniorit kutsuvieraina Korisliiga-matsissa

17.12.2014

Helsinkiläisten koripalloseurojen yhteinen edustusjoukkue Seagulls kutsui Pakilan Visan juniorit 17.12. Gigantti-katsomoon katsomaan ja kannustamaan huippujännitävään liigaotteluun Salon Vilpasta vastaan.

Peli olikin mainio näyte suomalaisesta huippukoripallosta: vauhtia, kovaa puolustusta, komeita kolmosia, lennokkaita donkkeja ja kiihkeitä tunteita.

Visan juniorit kannustivat läpi ottelun rummuin, torvin ja tamburiinein saaden koko Kisahallin tuhatpäisen yleisön mukaan. Viimeiset minuutit hihkuttiin seisten ja lopultakin: voittohan sieltä tuli lukemin 86-83.

Erityisesti visalaiset fanittivat edellissunnuntaina seuravierailulla käyneitä Carl Lindbomia, Melsahn Basabea ja Deremy Geigeria. Ja nämä herrathan tuon pelin lopulta Seagullsin voitoksi ratkaisivatkin.

Lisäksi ottelun puoliajalla Pakilan Visalle myönnettiin 400 euron stipendi lasten ja nuorten korisharrastuksen tukemiseen.