EasySport

EasySport kerhot jatkuvat syyskaudella 2017 koulujen alettua.  Tervetuloa mukaan. Näihin kerhoihin ovat tervetulleita myös ne lapset, jotka eivät ole ko.tapahtumakoulun oppilaita. 

Liikuntaviraston ja helsinkiläisten urheiluseurojen järjestämät EasySport-liikuntaryhmät on tarkoitettu kaikille alakoululaisille lapsille. Toimintaa järjestetään iltapäivisin koulujen tiloissa tai koulujen lähellä olevissa liikuntapaikoissa. Kaikissa EasySport-liikuntaryhmissä liikutaan monipuolisesti lasten toiveiden mukaan liikuntataitoja kehittäen. Maksuttomille kursseille ilmoittaudutaan paikan päällä ja mukaan voi tulla milloin vain.

Myös Pakilan Visa on tarjoamassa lapsille Easy Sport toimintaa. Toimintapaikkoina ovat Maunulan ala-asteen koulu, Pukinmäenkaaren peruskoulu Pukinmäessä (vanha Soinisen koulu) ja Suomalais-venäläinen koulu Maununnevalla.

Ryhmien toimintapäivät ja -ajat selviävät myöhemmin.
Toimintapäivät -ja ajat päivitetään tälle palstalle.

Tehtävä:Nimi:E-mail:Puhelin:
Seuran EasySport vastaava
Kerhovastaava Pukinmäenkaari
Sanna Kotkaslahtisanna.kotkaslahti(at)kolumbus.fi050 - 538 8568
Kerhovastaava MaunulaDiana Nyamaikasyoka123(at)yahoo.com 
Kerhovastaava  SVKEmilie Lejeuneemilie.lejeune(at)helsinki.fi045 - 650 4109

 

12.12.2014
EASY-SPORT pelaajat mukana: Seagullsin korisliiga-tähdet huipensivat pikkukoripalloilijoiden turnauksen

Pakilan Visan pikkujunioreiden pikkujouluturnaus pelattiin sunnuntaina 14.12. Mäkelänrinteen uintikeskuksen palloiluhallissa kymmenen joukkueen voimin.

Yhteisen alkujumpan jälkeen ryhdyttiin tositoimiin. Kahdella kentällä pelattiin korista ja yhdelle olivat Visan salibandypojat pystyttäneet oman turnauksensa.

Koriskentillä kirmasivat Visan juniorijoukkueitten lisäksi seuran EasySport-joukkueita SVK:sta ja Maunulasta. Kymmenen minuutin peleissä ei vauhtia ja taidokkaita tilanteita puuttunut.

Välissä ehdittiin ottaa tiukka heittokilpailukin. Voittajiksi selviytyivät tällä kertaa Juho, Ahti, Enni ja Laura.

Turnausta saapui seuraamaan myös todellisia huippukoripalloilijoita eli helsinkiläisten korisseurojen yhteisen edustusjoukkueen, Seagullsin, korisliiga-pelaajia. Pelien päätyttyä Deremy Geiger, Melsahn Basabe, Justin Stommes ja Carl Lindbom pääsivätkin kunniatehtäviin eli haastatteluun, palkintojenjakajiksi ja nimmareiden kirjoittamiseen.

Korisliiga-tähdet muistuttivat visalaisia, että hyvän koripalloilijan pitää harjoitella paljon (aikuisena jopa 17 kertaa viikossa!), mutta lisäksi hoitaa koulu- ja opiskeluasiat kunnolla!

Hikisinä, mitalit kaulassa, pillimehut ja mentokset poskessa, nimikrjoitukset paidoissa, palloissa ja papereissa oli pienten visalaisten hyvä suunnata ansaitulle joululomalle. Treenit jatkuvat heti koulujen alettua tammikuussa.