Pitkäperjantai Lahdessa: Huipulla tuulee - ja hyppytornin juurella koreja pussittavat Visan 06-tytöt

4.4.2015Visan 06-tytöt viettivät pitkän perjantaipäivän, siis pitkäperjantain, koripallon merkeissä Easter Tournamentissa Lahdessa. Tuomisina oli 3 voittoa, 1 tappio, kirkkaat mitalit ja kipeät jalat.

Aamutuimaan oli jännitystä heti ilmassa, kun vastassa oli Tampereen Pyrintö Williams ja visalaisia paikalla vain neljä. Mutta ei hätää! Turnaus pelattiin 4 vs 4 ja Mimmin, Millan, Lauran ja Veeran otteet olivat niin varmoja ja riemukkaita, että voitto irtosi 38-26.

Toiseen peliin EBT:tä vastaan saatiin jo Nelly ja Sarakin mukaan ja vahvistuksia vauhdikkaassa ottelussa todella tarvittiinkin. Visalaisten voittoputki jatkui lukemin 36-22.

Kolmas ottelu oli turnauksen kovinta joukkuetta, Panttereita vastaan. Hyvä taistelu jälleen, mutta rajut pallonriistäjät, Pantterit, voittivat 36-14.

Katsojat luulivat, että viimeisessä pelissä eivät tytöt enää paljoa jaksa juosta, olihan tulossa jo neljäs peli kahdeksan tunnin sisään. Miten väärässä he olivatkaan. Ensimmäinen erä Pyrintö Lehtoa vastaan meni tasalukemissa, mutta sitten visalaisten vauhti vain lisääntyi ja lopulta pelin päättyessä tulostaululla komeilivat Pakilan Visan voittolukemat 36-17.

Villit voitonhuudot kaikuvat Lahden Messuhallissa, kun joukkuekuvia otettiin kirkkaat mitalit kaulassa. Visan tyttöjen sijoitus oli kymmenen joukkueen sarjassa kolmas.

Pelien välilläkään tytöt eivät malttaneet olla pompottelematta ja heittelemättä, mutta pari ateriaa sentään ehdittiin kisaruokalassa nauttia. Myös Lahden tärkein nähtävyys, mäkihyppytornit, käytiin tarkastamassa. Ihan huipulle ei päästy, mutta osa porukasta kipusi tuomaritorniin asti.

Hieno turnaus ja vaikka melkoisen maratonin päivän aikana juosseet jalat olivat illalla lähes setsuuria, iloitsivat tytöt siitä, että sunnuntaina pääsee taas treeneihin!