Korikirahveilla kova tahti Kouvolan Nordea-turnauksessa

22.11.2009


Korikirahvit rynnistävät voittoon MaSusta
Korikirahvit rynnistävät voittoon MaSusta
Ville on merkattu pelaaja... vastaa kolmea honkalaista!
Ville on merkattu pelaaja... vastaa kolmea honkalaista!
Masulaisille ei anneta senttiäkään tilaa sivurajaheitossa.
Masulaisille ei anneta senttiäkään tilaa sivurajaheitossa.
Asuntoautossa on tunnelmaa!
Asuntoautossa on tunnelmaa!
Tyylikkäänä alkulämmittelyssä: Leevi, Matias, Ville, Sasha, Noel.
Tyylikkäänä alkulämmittelyssä: Leevi, Matias, Ville, Sasha, Noel.

Mikropoikien koripallojoukkue osallistui 21.-22.11. syyskauden kovatasoisimpaan turnaukseen Kouvolassa. Suomen parhaimmiston joukossa pojat taistelivat 2 voittoa ja 3 tappiota sijoittuen sarjansa seitsemänneksi. Viikonloppu oli täynnä iloista yhdessäoloa. Pojat käyttäytyivät hienosti, pysyivät aikatauluissa ja oppivat paljon uusia asioita.

Mikropoikien-Nordea turnaus muistutti lauantaina vapaapainia, jossa ahtaalle molskille oli miesten sekaan heitetty vielä pallokin. Aika ajoin vaaralliseksi muuttuneista peleistä tultiin mustelmilla, haavoilla ja ruhjeilla. Tappio PuHu Whitelle 16-25 ja trilleri-voitto Honka Greenistä 23-21 veivät pojat taistelemaan sunnuntaina kovatasoisen turnauksen ylempään jatkosarjaan.

Sunnuntain aamupeleissä paikalle oli saatu jo venäläistä tuomarivoimaa ja pelitkin alkoivat olla koripalloa. Ensin vastaan asettui "Suomen paras" ja turnauksen lopulta voittanut Wartti-basket, joka ei jättänyt selittelyille sanansijaa: 55-17. Kookas ja tekninen Tapiolan Hongan White-joukkue näytti korikirahveille syöttöoppitunnin 26-16.

Nopeasti opit menivätkin perille. Turnauksen päätösottelussa pakilan visalaiset suorastaan lensivät voittoon. Nähtiin mahtava flow-kokemus, kun puolustus oli terästä, syötöt löysivät perille ja heitot upposivat kovalla prosentilla. Sarjassa Visan voittanut MaSu jäi tällä kertaa toiseksi selvin luvuin 47-12.

Melkoinen viikonloppu, joka alkoi jo perjantaina sarjapelillä: 3 voittoa, 3 tappiota ja lähes tauotonta korista.

Turnaus antoi hyvää oppia Suomen huipulta, mutta osoitti myös sen, että kehitystä tapahtuu jatkuvasti. Pelien lisäksi kivointa taisi olla matkustaminen Leevin porukan asuntoautolla, yö Korian koulun 1.luokassa, monet pelit koululla ja makuupusseilla "matoilu".

Kiitokset esimerkillisille pojille ja innokkaille kannustus- & huoltojoukoille!

Ottelutulokset:

PuHu White - PakVi25-16
PakVi - Honka Green23-21
Wartti Black - PakVi55-17
Honka White - PakVi26-16
PakVi - MaSu47-12

Pakilan Visa turnauksen 7. (12 joukkuetta).

http://www.pakilanvisa.fi/koripallo/pojat_2000-2001/