Vielä ehdit mukaan korisjunioreiden lajileirille Kisakeskuksen urheiluopistoon

21.9.2010


Ilmoittaudu mukaan syksyn mukavimpaan koristapahtumaan . Pakilan Visan korisjunioreiden lajileiri järjestetään Kisakeskuksen urheiluopistossa perjantai 22.10 - sunnuntai 24.10. välisenä aikana. Ohjelmassa mm. korisharjoituksia, leiripelejä, hauskaa yhdessäoloa, hyvää ruokaa, ulkoilua, saunomista jne.

Leiri maksaa 90 €. Maksu sisältää bussikuljetukset, perjantaina päivällisen, iltapalan, lauantaina aamiaisen, lounaan, päivällisen ja iltapalan sekä sunnuntaina aamiaisen ja lounaan. Lisäksi tietysti sisältörikkaat tuttujen valmentajien pitämät harjoitukset ja muun ohjelman sekä hotellitasoisen majoituksen.

Leiri on tarkoitettu kaikille Pakilan Visan junioripelaajille. Mukaan voivat tulla siis aivan pienimmätkin pelaajat niin tytöissä kuin pojissakin. Muistathan: 80 nopeinta mahtuu mukaan.

Mukaan voivat lähetä  omatoimista syysviikonloppua viettämään myös lasten vanhemmat. Kisakeskuksen luonnonkauniissa maisemissa on erinomaiset ulkoilumahdollisuudet.

Ilmoittautuminen on helppoa. Klikkaa tästä niin pääset leirisivulle ja täytät sieltä ilmoittautumislomakkeen tiedot. Näin olet varmistanut mukanaolosi ja koet syksylla koriksessa jotain tosi kivaa....

Tutustu Kisakeskukseen.
Tästä Kisakeskuksen nettisivuille....