Kesän yleisurheilukoulun ilmoittautuminen alkanut

5.4.2011


Pakilan Visa järjestää kesällä 2011 yleisurheilukoulun Pirkkolan urheilukentällä. Yleisurheilukoulu on tarkoitettu kaikille liikunnasta pitäville 6-12–vuotiaille. Yleisurheilukoulun tavoitteena on että lapset oppivat iloisesti ja leikkimielisesti yleisurheiluun liittyviä perusasioita, kuten hyppääminen, heittäminen ja juokseminen. Yleisurheilukoulu alkaa 16.5. alkavalla viikolla.

  • Nuoremmille 6-8 -vuotiaille on tarjolla kaksi eri ajankohtaa. Voit valita joko maanantai-ryhmän tai keskiviikko-ryhmän.
  • 9-12 -vuotiaiden yleisurheilukoulu pidetään kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja keskiviikkoisin (voit  halutessasi osallistua vain kerran viikossa). Yleisurheilukoulu kokoontuu kesän aikana 10 kertaa (vanhemmille 20 kertaa jos osallistut myös maanantain harjoituksiin).

Yleisurheilukoulun hinta on 60 euroa (+ 17,50 euroa seuran jäsenmaksu uusille seuran jäsenille). Siihen sisältyvät yleisurheilukoulumaksu, yleisurheilupassi, ja muuta yleisurheilukouluun liittyvää materiaalia. Jos osallistut myös maanantain harjoituksiin (koskee vanhempien ryhmää), hinta on 85 euroa (+ 17,50 euroa seuran jäsenmaksu uusille seuran jäsenille). Hintaan ei sisälly muuta vakuutusta kuin yleisurheilupassiin sisältyvä vakuutus.

Tästä linkistä pääset yleisurheilukoulun sivulle ja ilmoittautumaan kouluun....

 

Tiedustelut:  Esa Katajamäki mieluiten sähköpostitse (ekatajamaki@hotmail.com) tai puhelimitse

(mieluiten arki-iltaisin) 040 8320989.