C96-pojat salibandyn SM-välieriin - vastustajaksi LFT

2.4.2011

Välierävastustajaksi varmistui LFT, joka kaatoi Erän voitoin 2-1. Ensimmäinen osaottelu on PakVin kotiottelu ja pelataan 10.4. Toinen kohtaaminen on 16.4 ja mahdollinen kolmas ottelu 17.4.

Puolivälierissä PakVi kohtasi Indiansin Espoosta. Ensimmäinen osaottelu päättyi lukemiin 10-1 (3-0, 4-1, 3-0) ja toinen PakVille 6-11 (2-2, 1-3, 3-6)

Indians - PakVi 6-11 (2-2, 1-3, 3-6)

Toiseen otteluun ei saatu yhtä hyvää alkua kuin ensimmäiseen, vaan Indians meni johtoon ja peli oli pitkään tasaista. Ero repesi toden teolla vasta viimeisessä erässä, kun PakVi teki kolmen minuutin sisällä kolme maalia ja tilanne oli 8-4. Indians ei päästänyt PakVia helpolla, vaan PakVi joutui voittaakseen taistelemaan ankarasti.

PakVin peli parani loppua kohden, vaikkei ollutkaan yhtä näyttävää kuin ensimmäisessä kohtaamisessa. Voitto kuitenkin tuli, niinpä PakVi jatkaa SM-välieriin suoraan 2-0.

Otteluraportti

Tilastot pelistä

Indiansin otteluraportti

PakVi - Indians 10-1 (3-0, 4-1, 3-0)

Alun varautuneisuudesta huolimatta PakVi hallitsi ottelua koko 60 minuutin ajan, eikä Indians pystynyt vastaamaan PakVin loistoesitykseen. Joukkuepeli oli mallikasta ja viimeistely tehokasta, joten PakVi ansaitsi selvänumeroisen voiton vaikka Indians ei huono ollutkaan.