Minitytöille kultaa AND1-turnauksesta Salosta

7.1.2018


Visan mini- ja C-tytöt osallistuivat loppiaisena Salossa järjestettyyn AND1-turnaukseen. Puitteet olivat jälleen kohdillaan tässä yhdessä Suomen suurimmista koristurnauksista. Viikonlopun kruunasi minityttöjen viiden ottelun voittoputki ja kultaiset mitalit.

Alkulohkon otteluissa vastustajat LoKoKo, Korihait ja Kori-80 sekä välierässä LePy tarjosivat kaikki kovan vastuksen, mutta Visa otti otteluista vauhdikkaalla pelillä voitot. Finaalivastustaja TikS oli ottanut ylivoimaiset voitot kaikista otteluistaan, joten jännittävä finaali oli luvassa.

"Hopea ei ole häpeä, mutta voitto on meidän"- asenteella peliin lähteneet visalaiset pelasivat upeasti. Kovavauhtinen ottelu päättyi lopulta visalaisten voittoon 31-22. Kultaisten mitalien kunniaksi joukkue suuntasi juhlimaan peliasut päällä suihkuun!

C-tyttöjen joukkue pelasi yhdistetyssä 04/05-sarjassa ja sai kokemusta varsinkin isokokoisista vastustajista. Sinnikkäästi tytöt taistelivat jokaisessa ottelussa ja onnistumisia tuli paljon. Jopa sarjaotteluissa selvät voitot napannut HyPo pakotettiin jatkoajalle. Tiukassa sarjassa visalaisille tuli tällä kertaa sijoitukseksi kahdeksas.