Pakilan Visa ja Korispiste hankintayhteistyöhön

3.5.2012


Pakilan Visa ja Korispiste ovat sopineet yhteistyöstä seuran ja joukkueiden hankintojen (mm. seuratuotteet) keskittämisestä Korispisteeseen. Myös vanhemmat / muut tutut voivat tilata tuotteita.

Korispisteestä saa myös muut koripalloon liittyvät tuotteet, kuten pallot, harjoitustekstiilit, koristossut, huoltovälineet, yms. Lisäksi myymälässä on runsaasti koripallossa tarvittavia varusteita ja välineitä (tekstiilit, pallot, koriskengät), sekä koripalloaiheisia erikoistuotteita (esim. NBA-tuotteet) omaan käyttöön, lahjoiksi, yms. Myös erilaisia urheiluaiheisia liikelahjoja on saatavilla esim. yrityskäyttöön.

Normaalihintaisista myymälätuotteista Pakilan Visan jäsenet perheineen saavat 15% alennuksen (muutamin poikkeuksin, esim. koritelineet -10%). Lisäksi satunnaisesti on kampanjoita, joissa yksittäisiä tuotteita on suuremminkin alennuksin. Näistä tiedotetaan erikseen.

Pakilan Visan seuratuotteet ja niiden hinnat (sekä yksittäin, että ryhmäkohtaisesti hankittuina) näkyvät Korispisteen internetsivuilla olevan seuratuotesivun yhteydessä. Tuotteet on valmiiksi hinnoiteltu seurahinnoin, joten niistä ei tule enää seura-alennusta.

Seuratuotteita voi hankkia kolmella eri tavalla - seuratilauksena, joukkuetilauksena ja yksittäistilauksena.

Korispisteen Pakilan Visa tuotesivulle pääset tästä linkistä....

Liitteet