Pakilan Visa etsii valmentajia perustettaviin salibandyjoukkueisiin

19.3.2019

Kaudelle 2019-20 Pakilan Visaan perustetaan F-junioreiden joukkue 2010-2011-syntyneille sekä G-junioreiden joukkue 2012-2013 syntyneille. Joukkueisiin haetaan vastuu- tai apuvalmentajia.

Perustettavat joukkueet harjoittelevat 1-2 kertaa viikossa, ja tulevat tekemään yhteistyötä nykyisten 2010-syntyneiden sekä 2011-2012-syntyneiden joukkueiden kanssa. Uusiin joukkueisiin etsitään nyt valmentajia joko vastuuvalmentajaksi tai apuvalmentajaksi. 

Vastuuvalmentajana huolehdit joukkueen harjoitusten suunnittelusta ja pelaamisesta. Toivomme sinulta lajitaustaa tai kokemusta valmentamisesta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla ammattivalmentaja; tärkeämpää on, että sinulla on näkemystä toiminnan ohjaamisesta sekä halua kehittää pelaajia ja innostusta olla mukana lasten harrastustoiminnassa.

Apuvalmentajan tehtävä on tukea vastuuvalmentajaa ja auttaa toiminnan läpiviemisessä. Kokemus lajista, valmentamisesta tai lasten ohjaamisesta on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä. 

Pakilan Visa tukee valmentajien toimintaa esimerkiksi mahdollistamalla valmentajien kouluttautumisen Suomen Salibandyliiton valmentajakursseilla. 

Valmentamisesta maksetaan erikseen sovittava korvaus, joka riippuu valmentajan kokemuksesta ja joukkueessa otettavasta roolista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Vili Vanhalalta, sähköpostilla salibandy@pakilanvisa.fi tai puhelimella 044-3826950