Pelaa Veikkauksen pelejä sivujemme kautta - tuet silloin myös seuraamme

20.3.2014


Seuramme on mukana Valon ja Veikkauksen verkkokumppanuudessa. Se on yhteistyömuoto, jossa Veikkauksen pelejä voi pelata oman urheiluseuran kotisivujen kautta.

Hyvä urheilun ja seuramme ystävä,                                                                                                     

Y
hteistyöllä Valo ja Veikkaus haluavat olla mukana seuratoiminnan arjessa edistämässä seuran toimintamahdollisuuksia. Tavoitteena on antaa suomalaisille seuroille mahdollisuus kumppanuuteen, josta on seuralle välitöntä hyötyä. Samalla edistämme yhdessä vastuullista pelaamista ja kehitämme palveluita urheilun ystäville. Veikkauksen pelien ikäraja on 18 vuotta.

Palvelun avulla voit pelata kaikkia Veikkauksen pelejä ja samalla tuet arvokasta seuratyötä; jokainen pelattu pelisi lisää seuramme palkkiota yhteistyöstä.

Pienillä panoksilla suuria tunteita

Kisailu, kilvoittelu ja haaveilu ovat osa urheilua ja ihmisen perusluonnetta. Veikkauspelitkin ovat tapa kilvoitella ja antavat meille mahdollisuuden haaveiluun. Veikkauspelaaminen on parhaimmillaan hauskaa ajanvietettä ja tuo lisää jännitystä urheilun seuraamiseen. Pienillä panoksilla saat rahapeleistä irti suuremman ilon.

Näin pelaat pelejä seuramme sivujen kautta:

1.Klikkaa verkkokumppanuusbanneria seuran nettisivulla (Tämän sivun alaosassa)

2.Klikkaaminen vie sinut Verkkokumppanuus -ohjaussivulle.

3.Lue ohjeet ja valitse linkki sen mukaan, pelaatko tietokoneella vai mobiililaitteella.

4.Avaa tietokone- tai mobiilipelaamisen linkki ja kirjaudu sisään Veikkauksen tunnuksillasi. Jos et ole vielä Veikkauksen kanta-asiakas, rekisteröidy asiakkaaksi.

5.Pelaa pelisi. Seura saa tätä kautta pelaamistasi peleistä palkkion.

6.Voit myös tallentaa auenneen Veikkauksen sivun kirjanmerkiksi. Jatkossa voit pelata pelisi helposti suoraan kirjanmerkin kautta, ja seurasi saa kaikista pelaamistasi peleistä palkkion.

Näin verkkokumppanuus toimii: katso esittelyvideo