Kesäleirit

TIEDOTE KORONAVIRUSTILANTEESTA

 

Pakilan Visan harjoitus- ja kilpailutoiminta on peruutettu koronavirusepidemian vuoksi toistaiseksi. 

Kesäleirejä ei ole peruutettu, ja toivottavasti epidemia saadaan kesäkuuhun mennessä siinä määrin kuriin, että leirit on turvallista järjestää. Kaikki, sekä ohjaajat että lapset, odottavat varmasti innolla leiriä! 

Kesäleirien tilannetta arvioidaan uudelleen huhtikuussa. 

Pakilan Visan seuraa THL:n suosituksia ja määräyksiä. Näistä johtuen Pakilan Visan joukkueurheilulajit ja liikkarit keskeyttävät toistaiseksi toimintansa huhtikuun loppuun saakka. Muutokset ovat mahdollisia ja niistä tiedotetaan erikseen. Noudatamme viranomaisten määräyksiä ja suosituksia.

Koronavirus on seuralle ylivoimainen, seurasta riippumaton este. Kesäleirien ja yleisurheilukoulun toteutumista arvioidaan myöhemmin erikseen.

Kysymykset ja tiedustelut:
Puheenjohtaja@pakilanvisa.fi

Pakilan Visan Johtokunta

 

Leiri-ilmoittautuminen kesän 2020 päiväleireille on avattu. Leirien keskuspaikkana toimii tänä kesänä Oulunkylän liikuntapuisto, Käskynhaltijantie 11.

Leiri alkaa aamuisin klo 9:00 ja päättyy klo 15.30. Ohjaajia on paikalla jo klo 8.00 jolloin lapset voivat tarvittaessa tulla jo silloin paikalle. Ohjaajat ovat paikalla myös klo 16 asti, johon mennessä lapset on viimeistään noudettava leiriltä.

Leirin hinta on 170 € ja siihen sisältyy:

- ohjattu, erittäin monipuolinen toiminta

- lounas

- välipala

- vakuutus

- leiripaita


Leireillä tutustutaan mm. seuraaviin lajeihin:

Eri pallopelit, yleisurheilu ja suunnistus.  
Lisäksi käymme uimassa,  leikimme ulko- ja sisäleikkejä sekä teemme
ensimmäisellä viikolla retket kiipeilypuistoon sekä toisella viikolla HopLop -liikuntaseikkailupuistoon. Ohjelmassa on myös retki kulttuurikohteeseen. Ohjaajina on tuttuja visalaisia ja liikunnanopettajia. 

Leiritiedustelut:

Ansku Jääskeläinen
Sähköposti:
leirit.pakilanvisa@gmail.com
puh. 044-5596035

Ilmoittautumaan pääset  klikkaamalla alempana olevia oransseja linkkejä
"Oulunkylä 1" tai "Oulunkylä 2".

Leiri-ilmoittautuminen kesän 2020 päiväleireille on avattu. Leirien keskuspaikkana toimii tänä kesänä Oulunkylän liikuntapuisto, Käskynhaltijantie 11.