Ohjeita leiriläisille + INFO

Lasten liikuntaleiri


Yleisiä ohjeita

 

Ilmoittautuminen 

Ilmoittautuminen leirille alkaa joka päivä klo 8. Ilmoittautuminen tapahtuu koulun aulassa. Ensimmäisenä päivänä tulee ilmoittautumisen yhteydessä mainita, mikäli lapsi lähtee leiripäivän päätyttyä yksin kotiin. Lapsen, joka tulee jo ensimmäisenä päivänä yksin, tulee tuoda kirjallinen lupalappu yksin lähtemiseen liittyen. Ilmoitattehan myös etukäteen, mikäli lapsenne hakee leiriltä joku muu kuin huoltaja. Kaikki ilmoitukset/muutokset (aikaisemmin hakeminen ym.) tulee ilmoittaa leiripäällikölle. 

Erittäin tärkeää on muistaa, että myös iltapäivällä ennen kotiin lähtemistä, tulee ilmoittautua koulun aulassa.

Leiriohjelma

Ohjaajat ovat paikalla joka päivä klo 8-16. Aamuisin (klo 8-9) ja iltapäivisin (klo 15.30-16) liikuntasalissa on temppurata tai muuta vastaavaa toimintaa. Yhteinen ohjattu toiminta alkaa  klo 9 ja päättyy noin klo 15.30 Maanantaina leiriavajaisissa ohjaajat esittäytyvät, käymme läpi yhteiset pelisäännöt ja jakaudumme ryhmiin. Ryhmäjako tapahtuu niin, että pyydämme lapsia siirtymään niiden henkilöiden lähelle, joiden kanssa haluaa olla samassa ryhmässä. Tämän jälkeen pareja ja pienryhmiä yhdistellään niin, että saamme sopivan kokoiset ryhmät.

Varustus 

Leirillä tulee olla aina sään mukainen varustus. Olemme ulkona aina kun sää sallii, pientä tihkusadetta emme pelkää. Sadesään sattuessa aikataulua muokataan tarvittavilla tavoilla! Joka päivä siis mukaan myös sisäliikuntavarustus: shortsit/verkkarit, t-paita ja sisäpelikengät. Uusia kenkiä ei tarvitse lähteä ostamaan mikäli sisäpelikenkiä ei ole.Vanhat ulkolenkkarit sopivat loistavasti, muistattehan vain pestä pohjat hyvin! Lapsilla on mahdollisuus käydä päivän aikana suihkussa ja vaihtaa vaatteita koulun tiloissa. Koulussa käytössämme on luokkahuone/pukuhuone, jonne voi tarvittaessa jättää tavaroita niin ettei kaikkea tarvitse aina kantaa mukana. Lisäksi lapsilla pitää olla mukana oma särkymätön vesipullo.

Toivomme myös, että lapsellanne on mukana jonkinlainen laukku, jossa hän liikuntavarusteitaan säilyttää. Lisäksi jo kotona kannattaa lapselle tähdentää huolenpidon tärkeyttä omista varusteistaan.

 

Vastaamme mielellämme kysymyksiinne!

Annamari Jääskeläinen, leirin toimintaan liittyvät asiat
puh. 044 - 559 6035 tai ansku.jaaskelainen(at)gmail.com

Heikki Suomi, laskutuksen liittyvät asiat
puh.  0400 - 607 595 tai heikki.suomi(at)kolumbus.fi