Palloilu- ja tenavaliikkarit

ILMOITTAUTUMINEN KAUDEN 2018-2019 LIIKKAREIHIN.

Liikkareihin ilmoittautuminen kaudelle 2018-2019 alkaa välittömästi, kun olemme saaneet päätökset koulujen ja liikuntatilojen salivuoroista ko. kaudelle. Yleensä saamme ne ennen juhannusta, mutta nyt myös koulujen salivuorot anotaan liikuntaviraston kautta ja emme tiedä miten nopeasti päätökset uudessa tilanteessa siellä tehdään. Kauden 2017-18 liikkarilaisille ilmoitetaan ilmoittautumistilanteen avautuminen sähköpostitse heti, kun ilmoittautuminen avautuu. Heillä on myös 2 viikon ajan mahdollisuus ilmoittautua mukaan, ennen kuin ilmoittautuminen tulee avoimeksi kaikille.

 

Lasten liikuntakerhot Pakilassa, Mäkelänrinteessä ja Arabianrannassa.

Suositut alle kouluikäisten liikuntakerhot kokoontuvat kaudella 2017-2018 elo-syyskuun vaihteesta alkaen toukokuun puoliväliin. Ryhmiä oli 1-2 vuotiaille, 3-4 vuotiaille ja 5-6 vuotiaille. Liikuntakerhopaikkoja oli kolme, joista yksi Pakilan ala-asteella, Halkosuontie 88. Toinen ryhmä toimi Mäkelänrinteen uintikeskuksen palloiluhallissa ja kolmas Arabianrannassa, Arabian peruskoulussa, Berliininkatu 4.
 

Kerhoissa harjoitellaan oman kehon hallintaa, opetellaan ryhmässä toimimisen alkeita, koetaan onnistumisen iloja ja omien rajojen löytymistä. Opetellaan myös pallonkäsittelyä erilaisin leikein. Pääosin harjoittelemme kori- tai pehmopallolla, mutta myös muunlaiset pallopelit, leikit ym. ovat ohjelmassa. Kerhomaksuun sisältyy t-paita ja vakuutus, 1-2 vuotiailla ja  3-4 -vuotiailla pehmopallo sekä 5-6 -vuotiailla koripallo.

1-2 vuotiaiden kerho maksaa 80 € syyskausi ja 80 € kevätkausi. 3-4 vuotiaiden ja 5-6 vuotiaiden liikuntakerhot maksavat 90 € syyskausi ja 90 € kevätkausi. Mikäli osallistut useammin kuin kerran  viikossa kerhotoimintaan maksa kaikista kerhoista oma maksu. Laskun kerhomaksusta saat sähköpostiisi ilmoittautumisen yhteydessä.

Varusteina osallistujilla t-paita, shortsit ja sisätossut (puhtaat lenkkaritkin käyvät).
Vasemman laidan poimintopalkista pääset kunkin ikäryhmän omalle sivulle.

Peruutetut vuorot näkyvät kunkin ryhmän kohdalla ikäluokkien omilla sivuilla. Näiden lisäksi saattaa tulla muita peruutuksia Pakilan Visasta riippumattomista syistä esim kun koulu tarvitsee tilaa omaan käyttöönsä. Mikäli näitä peruutuksia tulee yli kaksi, korvataan peruuntunut vuoro muuna ajankohtana ja/tai muussa paikassa järjestettävällä vuorolla.