Palloilu- ja tenavaliikkarit

ILMOITTAUTUMINEN KAUDEN 2017-2018 LIIKKAREIHIN.

Ilmoittautuminen liikkareihin on avautunut. Klikkaa haluamaasi ryhmää allaolevista oranssinvärisistä laatikoista. Mikäli ilmoitat useamman lapsen, niin muodosta jokaiselle lapselle oma tunnus myClubiin.

Koulun remontin vuoksi pääsemme aloittamaan Arabianrannassa vasta sunnuntaina 8.10.
Syyskuun toiminnan peruuntumisen vuoksi syyskuun toimintamaksut hyvitetään osallistujille kevätkauden laskussa.

 

Lasten liikuntakerhot Pakilassa, Mäkelänrinteessä ja Arabianrannassa.

Suositut alle kouluikäisten liikuntakerhot kokoontuvat kaudella 2017-2018 elo-syyskuun vaihteesta alkaen toukokuun puoliväliin. Ryhmiä oli 1-2 vuotiaille, 3-4 vuotiaille ja 5-6 vuotiaille. Liikuntakerhopaikkoja oli kolme, joista yksi Pakilan ala-asteella, Halkosuontie 88. Toinen ryhmä toimi Mäkelänrinteen uintikeskuksen palloiluhallissa ja kolmas Arabianrannassa, Arabian peruskoulussa, Berliininkatu 4.
 

Kerhoissa harjoitellaan oman kehon hallintaa, opetellaan ryhmässä toimimisen alkeita, koetaan onnistumisen iloja ja omien rajojen löytymistä. Opetellaan myös pallonkäsittelyä erilaisin leikein. Pääosin harjoittelemme kori- tai pehmopallolla, mutta myös muunlaiset pallopelit, leikit ym. ovat ohjelmassa. Kerhomaksuun sisältyy t-paita ja vakuutus, 1-2 vuotiailla ja  3-4 -vuotiailla pehmopallo sekä 5-6 -vuotiailla koripallo.

1-2 vuotiaiden kerho maksaa 80 € syyskausi ja 80 € kevätkausi. 3-4 vuotiaiden ja 5-6 vuotiaiden liikuntakerhot maksavat 90 € syyskausi ja 90 € kevätkausi. Mikäli osallistut useammin kuin kerran  viikossa kerhotoimintaan maksa kaikista kerhoista oma maksu. Laskun kerhomaksusta saat sähköpostiisi ilmoittautumisen yhteydessä.

Varusteina osallistujilla t-paita, shortsit ja sisätossut (puhtaat lenkkaritkin käyvät).
Vasemman laidan poimintopalkista pääset kunkin ikäryhmän omalle sivulle.

Klikkaa yllä olevasta logosta Veikkauksen sivuille. Kun pelaat Veikkauksen pelejä Pakilan Visan sivujen kautta, tuet samalla seuramme toimintaa.