Palloilu- ja tenavaliikkarit

ILMOITTAUTUMINEN KAUDEN 2017-2018 LIIKKAREIHIN.

Liikkareihin ilmoittautuminen kaudelle 2017-2018 alkaa välittömästi, kun olemme saaneet päätökset koulujen ja liikuntatilojen salivuoroista ko. kaudelle. Yleensä saamme ne ennen juhannusta, mutta nyt myös koulujen salivuorot anotaan liikuntaviraston kautta ja emme tiedä miten nopeasti päätökset uudessa tilanteessa siellä tehdään. Kauden 2016-17 liikkarilaisille ilmoitetaan ilmoittautumistilanteen avautuminen sähköpostitse heti, kun ilmoittautuminen avautuu. Heillä on myös 2 viikon ajan mahdollisuus ilmoittautua mukaan, ennen kuin ilmoittautuminen tulee avoimeksi kaikille.

 

Lasten liikuntakerhot Pakilassa, Mäkelänrinteessä ja Arabianrannassa.

Suositut alle kouluikäisten liikuntakerhot kokoontuivat kaudella 2016-2017 elo-syyskuun vaihteesta alkaen toukokuun puoliväliin. Ryhmiä oli 1-2 vuotiaille, 3-4 vuotiaille ja 5-6 vuotiaille. Liikuntakerhopaikkoja oli kolme, joista yksi Pakilan ala-asteella, Halkosuontie 88. Toinen ryhmä toimi Mäkelänrinteen uintikeskuksen palloiluhallissa ja kolmas Arabianrannassa, Arabian peruskoulussa, Berliininkatu 4.

Kaudella 2017-18 pyrimme saamaan liikuntakerhotoiminnan jatkumaan samoissa paikoissa.


Kerhoissa harjoitellaan oman kehon hallintaa, opetellaan ryhmässä toimimisen alkeita, koetaan onnistumisen iloja ja omien rajojen löytymistä. Opetellaan myös pallonkäsittelyä erilaisin leikein. Pääosin harjoittelemme kori- tai pehmopallolla, mutta myös muunlaiset pallopelit, leikit ym. ovat ohjelmassa. Kerhomaksuun sisältyy t-paita ja vakuutus, 1-2 vuotiailla ja  3-4 -vuotiailla pehmopallo sekä 5-6 -vuotiailla koripallo.

Klikkaa yllä olevasta logosta Veikkauksen sivuille. Kun pelaat Veikkauksen pelejä Pakilan Visan sivujen kautta, tuet samalla seuramme toimintaa.