Yleisurheilu

25.5.2011
Paloheinässä kirmattiin Pokaalimaastot

Lähes 80 nuorta oli mukana nyt jo lähes perinteiseksi muodostuneessa Paloheinän Pokaalimaastojuoksukilpailuissa. Mukavassa kevätsäässä nähtiinkin iloista liikunnan riemua, kun 5-19 vuotiaat lapset ja nuoret kilvoittelivat paremmuudesta maastojuoksussa. Seuraavan kerran Paloheinässä juostaan sunnuntaina 21.8. Pakilan Visan 75-vuotis juhlavuoden katutapahtuman merkeissä.

Tulokset ja lisää kuvia tästä linkistä....

28.5.2010
Yli 100 osanottajaa junnumaastoissa

Yli sata juoksijaa oli mukana sateisesta säästä huolimatta vuoden 2010 Paloheinän pokaalimaastojuoksuissa. Pakilan Visan yleisurheilujaoston järjestämät kilpailut kokosivat Pakilan visalaisten lisäksi ilahduttavasti osanottajia myös muista alueen seuroista. Myös Pakilan Visan 1996 poikien salibandyjoukkue ansaisee erityismaininnan, sillä maastoon oli saapunut kilvoittelemaan lähes kaikki joukkueessa pelaavat pojat.

Tulokset ja lisää kuvia tästä linkistä....

12.5.2009
Paloheinässä juostiin junioreiden Pokaalimaastot

Paloheinän ulkoilumajan maastossa kilpailtiin juniorisarjojen Pokaalimaastojuoksut, joissa jokaisen sarjan voittajalle oli luvassa komea pokaali. Pokaaleja tavoittelemaan oli saapunut 69 juoksijaa. Pienimmät juoksijat kiersivät 400 m.n radan kun taas vanhimmat juniorit kiersivät 1,8 km.n radan. Nopeinta vahtia 1,8 km matkalla piti Tommi Oksanen, jonka voittoaika oli 6,25.

Tästä linkistä tuloksiin ja kuviin kilpailusta....

21.5.2008
Kevään junnumaastoissa jälleen vauhdikasta menoa.

Paloheinän ulkoilumajan maastossa juostiin 20.5. Pakilan Visan avoimet juniorimaastojuoksukilpailut. Nuorimmat juoksijat kilpailivat alle 5 vuotiaiden sarjassa ja vanhimmat osanottajat olivat 17 vuotiaita. Auringonpaisteisessa säässä juostuihin kilpailuhin osallistui yli 60 juoksijaa. Matkoina oli nuoremmilla junioreilla 400 m ja 1 km ja vanhimmilla junioreilla 2 km.

Tästä linkistä tulokset ja kuvia kilpailuista....

Klikkaa tästä maastojuoksusivuille....

22.8.2007
Syksyn junnumaastoissa kilpailtiin pitkillä matkoilla.

Kaunis aurinkoinen ilma oli houkutellut Pakilan Visan avoimiin junnumaastojuoksuihin yli 100 osanottajaa. Mukana oli tyttöjen ja poikien sarjat 5 vuotiaista 17 vuotiaisiin. Tällä kertaa vanhemmilla junioreilla oli matkoina 3 km ja 5 km.

Tulokset ja kuvia kilpailusta tästä linkistä....

7.6.2007
Pasi Ruuth helteisen tonnin juoksun nopein.

Visan juoksijat testasivat jo perinteisessä 1000 metrin kisassa keskenäistä paremmuuttaan Pukinmäen Urheilukentällä torstaina 7.6. Lämpimässä säässä juostu kisa oli tasaväkinen ja kaikkiaan 5 miestä juoksi alle 2.55. Pasi Ruuth oli odotetusti nopein. Mukana tällä kertaa juoksivat myös 15-16 vuotiaat pojat, joista nopein oli Samuli Suomi ajalla 3.02.

Tulokset tulossivulla....

 

Klikkaa yllä olevasta logosta Veikkauksen sivuille. Kun pelaat Veikkauksen pelejä Pakilan Visan sivujen kautta, tuet samalla seuramme toimintaa.