Korisvuosi käyntiin kannustaen Kisahallissa

5.1.2015

Kuvat: Francois Perthuis ja Lauri Hytti
Kuvat: Francois Perthuis ja Lauri Hytti

Korisliigassa pudotuspeliviivan yläpuolelle noussut Seagulls kutsui jo toistamiseen visalaiset kannustamaan Kisahallin Gigantti-katsomoon jännittävään matsiin Joensuun Katajaa vastaan.

Kataja pelasi valmentajavelhonsa Pekka Salmisen mukaan lähes täydellistä koripalloa. Ja mikäs oli pelatessakaan, kun joukkueen kokoonpanossa palloa koriin pussittivat niin maajoukkuemiehet, korisliigan paras pistenikkari kuin korisliigan joulukuun parhaaksi pelaajaksi äänestetty pelimies!

Seagullsin kokoonpanosta puuttui kuumepotilaana ollut syksyn tähtipelaaja Carl Lindbom. Sinnikkäästi lokkilauma silti pyristeli joensuulaisten kannassa mukana yleisön kannustaessa villisti. Lopputulokseksi kirjattiin silti Katajan voitto 70-83.

Pelin jälkeen sosiaalinen media täyttyi kiitoksista ja ihailuista siitä, miten hyvä tunnelma loppuunmyydyssä Kisiksessä oli ollut. Seagullsin nettitoimituksen sanoin:

"Erityiskiitokset Pakilan Visan junioreille Gigantti-katsomoon huikeasta kannustuksesta ja rytmin antamisesta koko Kisahallin väelle!"

Toivottavasti visalaiset löytävät tiensä Seagullsin matseihin pitkin kevättä. Sillä kyllähän koris on parasta paikan päällä nähtynä ja onhan se upeaa, kun junioripelaajat pääsevät heittämään femmoja idoliensa kanssa ihan livenä!