Seuran esittely ja yhteystiedot

 

Pakilan Visa ry on perustettu 1936. Nykyiset lajit ovat koripallo, salibandy, yleisurheilu ja erilaiset kuntoliikuntaryhmät. Toiminta-alue on Pohjois-Helsinki, mutta jäseniä on ympäri pääkaupunkiseutua.

Koripallotoiminta seurassa alkoi vuonna 1957. Koripalloa voi seurassa harrastaa alle kouluikäisestä ikäihmiseksi asti. Naisten edustusjoukkue pelaa II-divisioonassa ja miesten edustusjoukkue pelaa III-divisioonassa. Lisäksi alemmista sarjoista löytyy Pakilan Visan joukkueita. Yhteensä Pakilan Visassa on 11 naisten ryhmää ja seitsemän miesten ryhmää (2017-18).

Juniorijoukkueita perustetaan aina, kun löytyy hyvät ja innostuneet valmentajat. Uudet valmentajat ovat tervetulleita ja heidät koulutetaan tehtäviinsä mm. koripalloliiton kursseilla.

Tiedustelut koripallotoiminnasta sähköpostilla koripallo(at)pakilanvisa.fi tai
Jaakko Revonlinna puh.
 050 - 352 8971

Salibandy on kuulunut seuran lajivalikoimaan yli kymmenen vuoden ajan. Se onkin kasvanut koripallon rinnalle eniten harrastajia vetäväksi lajiksi. Myös kilpailumenestys on vuosien varrella kasvanut. Kaudella 2017-2018 miesten joukkueemme pelaa 5- divisioonassa.

Tiedustelut salibandytoiminnasta sähköpostilla vili.vanhala(at)outlook.com tai
Vili Vanhala puh. 044-382 6950​


Yleisurheilussa kesällä 2007 seurassamme käynnistettiin lasten yleisurheilukoulu, joka on matalan kynnyksen toimintaa yleisurheilulajien kokeilemiseen Pirkkolan urheilupuistossa. Yleisurheilukoulussa on koulutetut yleisurheiluohjaajat. 

Tiedustelut yleisurheilukoulutoiminnasta sähköpostilla ansku.jaaskelainen(at)gmail.com​

EasySport-liikuntaryhmät on tarkoitettu kaikille alakoululaisille lapsille. Ryhmien järjestämisestä vastaa Helsingin kaupungin liikuntavirasto yhdessä helsinkiläisten urheiluseurojen kanssa. Myös Pakilan Visa järjestää iltapäivisin koulujen tiloissa tai koulujen lähellä olevissa liikuntapaikoissa Easy Sport kerhoja. Kaikissa EasySport-liikuntaryhmissä liikutaan monipuolisesti lasten toiveiden mukaan liikuntataitoja kehittäen. Maksuttomille kursseille ilmoittaudutaan paikan päällä ja mukaan voi tulla milloin vain.

Tiedustelut Easy-Sport toiminnasta sähköpostilla sanna.kotkaslahti(at)kolumbus.fi​ tai
Sanna Kotkaslahti puh. 050 - 538 8568
 
____________________________________________________________

Toiminta on avointa kaikille, emme aseta uusille pelaajille ja yksilöurheilijoille tasovaatimuksia. Harjoitusten ja pelien lisäksi seurassa on paljon muutakin toimintaa, esimerkiksi kesäleirit, talkootempaukset, joulujuhlat yms.

Leiri- ja virkistystoimintaa mahdollistaa Pakilan Visan tukisäätiö, joka jakaa vuosittain stipendejä nuorille urheilijoille. Säätiö omistaa Enäjärven rannalla sijaitsevan leirikeskuksen, jota joukkueet saavat käyttää leiri- ja virkistystoimintaan. Kesäisin seurassame järjestetään myös lasten päiväleirejä.

Sisäinen tiedotus hoidetaan nettisivujen ja sähköpostin sekä jäsenkirjeiden välityksellä.