Palloilu- ja tenavaliikkarit

 

Lasten liikuntakerhot Paloheinässä, Mäkelänrinteessä ja Haagassa.

Suositut alle kouluikäisten liikuntakerhot kokoontuvat kaudella 2018-2019 syyskuun alusta  alkaen (pl. Haaga lokakuun alusta)  toukokuun loppupuolelle. Ryhmiä oli 1-2 vuotiaille, 3-4 vuotiaille ja 5-6 vuotiaille. Liikuntakerhopaikkoja oli kolme, joista yksi Paloheinän ala-asteella, Ylipalontie 1. Toinen ryhmä toimi Mäkelänrinteen uintikeskuksen palloiluhallissa ja kolmas Haagassa Mäkipellontien koulussa, Mäkipellontie 19.
 

Kerhoissa harjoitellaan oman kehon hallintaa, opetellaan ryhmässä toimimisen alkeita, koetaan onnistumisen iloja ja omien rajojen löytymistä. Opetellaan myös pallonkäsittelyä erilaisin leikein. Pääosin harjoittelemme kori- tai pehmopallolla, mutta myös muunlaiset pallopelit, leikit ym. ovat ohjelmassa. Kerhomaksuun sisältyy t-paita ja vakuutus.

Ilmoittautuminen kauden 2018-2019 ryhmiin on avattu. Jäljellä olevat paikat näkyy myClub kirjautumissivulla.
 
Ilmoittautuminen tapahtuu myClub järjestelmän kautta. Kaudella 2017-2018 mukana olleet voivat kirjautua järjestelmään vanhoilla tunnuksilla. Jos sinulta on unohtunut salasana ja käyttäjätunnukset voit tilata ne sähköpostiisi kirjautumissivulta.


Muista ilmoittautua mukaan lapsen nimellä eli luo tunnus osallistuvalle lapselle.

myClub järjestelmään pääset tästä linkistä