Palloilu- ja tenavaliikkarit

ILMOITTAUTUMINEN KAUDEN 2018-2019 LIIKKAREIHIN.

Ilmoittautuminen liikkareihin on avautunut. Klikkaa haluamaasi ryhmää allaolevista oranssinvärisistä laatikoista. Mikäli ilmoitat useamman lapsen, niin muodosta jokaiselle lapselle oma tunnus myClubiin.

 

Lasten liikuntakerhot Paloheinässä, Mäkelänrinteessä ja Haagassa.

Suositut alle kouluikäisten liikuntakerhot kokoontuvat kaudella 2018-2019 syyskuun alusta  alkaen (pl. Haaga lokakuun alusta)  toukokuun loppupuolelle. Ryhmiä oli 1-2 vuotiaille, 3-4 vuotiaille ja 5-6 vuotiaille. Liikuntakerhopaikkoja oli kolme, joista yksi Paloheinän ala-asteella, Ylipalontie 1. Toinen ryhmä toimi Mäkelänrinteen uintikeskuksen palloiluhallissa ja kolmas Haagassa Mäkipellontien koulussa, Mäkipellontie 19.
 

Kerhoissa harjoitellaan oman kehon hallintaa, opetellaan ryhmässä toimimisen alkeita, koetaan onnistumisen iloja ja omien rajojen löytymistä. Opetellaan myös pallonkäsittelyä erilaisin leikein. Pääosin harjoittelemme kori- tai pehmopallolla, mutta myös muunlaiset pallopelit, leikit ym. ovat ohjelmassa. Kerhomaksuun sisältyy t-paita ja vakuutus.

Liikkareiden hinnasto 2018-2019
 HAAGAHAAGAPALOHEINÄPALOHEINÄMÄRSKYMÄRSKY
 syksy 18kevät 19syksy 18kevät 19syksy 18kevät 19
1-2 vuotiaat70 euroa70 euroa80 euroa80 euroa85 euroa85 euroa
3-4 vuotiaat80 euroa80 euroa90 euroa90 euroa95 euroa95 euroa
5-6 vuotiaat80 euroa80 euroa90 euroa90 euroa95 euroa95 euroa

 

Mikäli osallistut useammin kuin kerran  viikossa kerhotoimintaan maksa kaikista kerhoista oma maksu. Laskun kerhomaksusta saat sähköpostiisi ilmoittautumisen yhteydessä.

Varusteina osallistujilla t-paita, shortsit ja sisätossut (puhtaat lenkkaritkin käyvät).
Vasemman laidan poimintopalkista pääset kunkin ikäryhmän omalle sivulle.

Peruutetut vuorot näkyvät kunkin ryhmän kohdalla ikäluokkien omilla sivuilla. Näiden lisäksi saattaa tulla muita peruutuksia Pakilan Visasta riippumattomista syistä esim kun koulu tarvitsee tilaa omaan käyttöönsä. Mikäli näitä peruutuksia tulee yli kaksi, korvataan peruuntunut vuoro muuna ajankohtana ja/tai muussa paikassa järjestettävällä vuorolla.

Ilmoittautuminen kauden 2018-2019 ryhmiin on avattu. Jäljellä olevat paikat näkyy myClub kirjautumissivulla.
 
Ilmoittautuminen tapahtuu myClub järjestelmän kautta. Kaudella 2017-2018 mukana olleet voivat kirjautua järjestelmään vanhoilla tunnuksilla. Jos sinulta on unohtunut salasana ja käyttäjätunnukset voit tilata ne sähköpostiisi kirjautumissivulta.


Muista ilmoittautua mukaan lapsen nimellä eli luo tunnus osallistuvalle lapselle.

myClub järjestelmään pääset tästä linkistä