Pakilan Visan LIIKUNTAVIIKONLOPPU Kisakeskuksessa lokakuun alussa. Ilmoittautuminen avattu.

18.3.2015

Lähde viettämään liikunnallista viikonloppua Urheiluopisto Kisakeskukseen. Viikonlopun vietto alkaa perjantaina 2.10. klo 16 kokoontumalla linja-autokuljetukseen Oulunkylän liikuntapuiston pysäköintialueelle. Siitä matkaamme Kisakeskuksen urheiluopistolle Karjaalle. Syksyn mukavimmassa tapahtumassa liikutaan oman lajin parissa, mutta tutustutaan myös muihin seuran lajeihin. Emme tietenkään unohda hyvää ruokaa, hauskaa yhdessäoloa, ulkoilua, saunomista jne. Liikunnallinen viikonloppu on tarkoitettu kaikille Visalaisille seitsemästä vuodesta ikämiehiin ja naisiin asti.

Liikunnallisen viikonlopun hinta on lapsilta 7-15v 125,00 € ja lapset 16v/aikuiset 158,00 €. Tähän hintaan sisältyy linja-autokuljetukset Kisakeskukseen ja takaisin, ruokailut (2xlounas, 2xpäivällinen, 2xaamiainen, 2xiltapala), hotellitason majoitus, saunomiset, ohjelmat sekä Kisakeskuksen tilojen käyttö.

Ilmoittautumismaksu on 20,00 €. Laskun saat sähköpostiisi ilmoittautumisen yhteydessä. Loppusummasta saat laskun sähköpostiisi syyskuun alussa ja se on maksettava viimeistään 3 vrk. ennen leirin alkua (eräpv. 29.9.2015).

Klikkaa allaolevaa linkkiä ilmoittautumissivulle

https://pakilanvisa.myclub.fi/people/events/139471/register