Salibandyn juniorijoukkueet etsivät uusia pelaajia - tule mukaan avoimiin harjoituksiin

5.5.2015

Salibandyn 04-05-poikien sekä 06-07-poikien joukkueisiin mahtuu vielä muutama pelaaja. Harjoitukset ovat toukokuun ajan kaikille uusille avoimet.

E2-poikien (04-05-syntyneet) joukkue pelasi tällä kaudella Etelä-Suomen alueen eliittisarjaa keväällä. Joukkueeseen mahtuu kilpapelaajia eri pelipaikoille, tavoitteena on saada ensi kaudelle joukkue joka menestyy E1-ikäluokan kilpasarjassa. Jos olet motivoitunut pelaaja, jolla on halua kehittyä ja päästä pelaamaan hyvähenkisessä porukassa sekä laadukkaan valmennuksen ohjauksessa, tule avoimiin harjoituksiin.

Harjoitukset toukokuussa keskiviikkoisin Varma Tennisklubilla klo 18-19, ennen harjoituksia puolen tunnin alkulenkki, eli paikalle klo 17.30.

 

F2-pojat pelasivat tällä kaudella kahdella joukkueella Etelä-Suomen haastajasarjassa. Turnausmenestystä pojat pääsivät maistamaan Särkänniemi Cupista, jossa tuliaisina oli pronssimitali. Joukkueeseen mahtuu muutama 06-07-syntynyt pelaaja, joilta edellytämme palloilutaustaa, salibandyharrastaminen tai aktiivinen pelailu on ehdottomasti plussaa. Ensi kaudella joukkue pelannee sekä kilpa- että haastajasarjaa omassa ikäluokassaan. Jos haluat tulla kokeilemaan, joukkueella on avoimet harjoitukset Maunulan liikuntahallissa keskiviikkoina 6.5 ja 20.5 kello 18:30-19:30. 13.5 harjoituksia ei ole, koska Maunulan liikuntahalli on suljettu.

 

Yhteydenotot joukkueiden toiminnasta Vili Vanhalalle, puh. 044-3826950 tai sähköpostilla vili.vanhala(at)outlook.com tai vili.vanhala(at)netti.fi