Koriksen junioripäättäjäisissä nautittiin koriksesta ja palkinnoista

19.5.2015


Korisjuniorit viettivät jälleen päättäjäisiä perinteisin menoin Mäkelänrinteen palloiluhallissa. 3:3 pelit sujuivat mallikkaasti ja heittokisoissakin saatiin parhaat selville. Mukana olivat myös palloiluliikkarilaiset sekä tietysti Visan kirahvi sekä helsinkiläisten junioriseurojen edustusjoukkue Seagulssin lokki.

Lisäksi pienimmät juniorit palkittiin mitalein ja isoimmissa junioreissa palkittiin tsempparit, hyvät joukkuekaverit, ilopillerit, vuoden tyttö- ja poikajuniorit sekä vuoden nuori valmentaja.
Ja lopuksi lähdettiin porukalla uimaan Mäkelänrinteen uimahalliin.
 

Pakilan Visan koripallon palkitut kaudella 2014–2015

Tsempparit:

Joukkueen tsemppari on osoittanut joukkueessaan kiitettävää aktiivisuutta ja täsmällisyyttä. Lisäksi hän on osoittanut esimerkillistä joukkuehenkeä ottamalla pelikaverit huomioon kaikissa tilanteissa.

A-pojat:  Tuomas Toivonen

B-pojat:  Nikko Cherikov

B-tytöt: Farhia Omer

C-tytöt: Emma Lehtimäki
 
Minipojat: Juri Mattila
 

Hyvä joukkuekaveri:

Hyvä joukkuekaveri on kannustanut toisia pelaajia tasapuolisesti, ollut ystävällinen kaikille, käynyt treeneissä aktiivisesti ja ollut asenteeltaan positiivinen, iloinen ja reipas.

A-pojat: Luukas Kekkonen 

B-pojat:  Ville Tillander

B-tytöt: Diana Nyamai

C-tytöt: Rakel Sandler

Minipojat: Joel Laaksonen
 

Vuoden ”ilopilleri”:

Vuoden "ilopilleri" on ollut paitsi aina iloisella mielellä, myös luonut positiivisella asenteellaan ympärilleen positiivista ilmapiiriä. Hän ottaa kaikki joukkueen pelaajat tasavertaisesti huomioon. Hänen seurassaan on kiva olla.

Diana Nyamai

Niki Kalliomäki
 

Vuoden nuori valmentaja:

Vuoden nuori valmentaja on omalla panoksellaan edistänyt seuran kasvua. Hän on lisäksi esimerkillisellä tavalla ottanut vastuuta nuoremmista junioripelaajista. Hän on lisäksi ollut kiinnostunut
kehittämään itseään ohjaajana.

Emilie Lejeune
 

Vuoden tyttö- ja poikajuniori:

Vuoden tyttö- ja poikajuniori on osoittanut Pakilan Visassa kiitettävää aktiivisuutta. Hän on myös toiminut hienona esimerkkinä muille seuran pelaajille. Lisäksi hän on ollut tärkeä pelaaja joukkueelle.

Vuoden tyttöjuniori: Emilia Junnonen

Vuoden poikajuniori: Pyry Björn