Alle kouluikäisten tenava- ja palloiluliikkariryhmien ilmoittautuminen avattu. Uudet ryhmät myös Arabianrannassa.

11.6.2015

Pakilan 3-4v. palloiluliikkarilaisia kaudella 2014-15.
Pakilan 3-4v. palloiluliikkarilaisia kaudella 2014-15.
Uudet ryhmät 1-6 -vuotiaille kokoontuvat sunnuntaiaamupäivisin Arabian peruskoululla, Berliininkatu 4.
Uudet ryhmät 1-6 -vuotiaille kokoontuvat sunnuntaiaamupäivisin Arabian peruskoululla, Berliininkatu 4.

Suositut alle kouluikäisten liikuntakerhot kokoontuvat kaudella 2015-2016 syyskuun alusta toukokuun puoliväliin. Ryhmiä on 1-2 vuotiaille, 3-4 vuotiaille ja 5-6 vuotiaille. Liikuntakerhopaikkoja on kolme, joista yksi torstaisin vanhassa tutussa paikassa Pakilan ala-asteella, Halkosuontie 88. Toinen ryhmä toimii Mäkelänrinteen uintikeskuksen palloiluhallissa keskiviikkoisin ja uusina ryhminä Arabian peruskoulussa, Berliininkatu 4 sunnuntaisin.

 

Kerhoissa harjoitellaan oman kehon hallintaa, opetellaan ryhmässä toimimisen alkeita, koetaan onnistumisen iloja ja omien rajojen löytymistä. Opetellaan myös pallonkäsittelyä erilaisin leikein. Pääosin harjoittelemme kori- tai pehmopallolla, mutta myös muunlaiset pallopelit, leikit ym. ovat ohjelmassa. Kerhomaksuun sisältyy t-paita ja vakuutus, 1-2 vuotiailla ja  3-4 -vuotiailla pehmopallo sekä 5-6 -vuotiailla koripallo.

1-2 vuotiaiden kerho maksaa 60 € syyskausi ja 60 € kevätkausi. 3-4 vuotiaiden ja 5-6 vuotiaiden liikuntakerhot maksavat 90 € syyskausi ja 90 € kevätkausi. Mikäli osallistut useammin kuin kerran  viikossa kerhotoimintaan maksa kaikista kerhoista oma maksu. Laskun kerhomaksusta saat sähköpostiisi ilmoittautumisen yhteydessä.

Varusteina osallistujilla t-paita, shortsit ja sisätossut (puhtaat lenkkaritkin käyvät).

Klikkaa tästä palloilu- ja tenavaliikkareiden sivuille....