Pakilan Visan salibandyjuniorit etsivät uusia pelaajia

16.9.2015

Pakilan Visassa toimii kuluvana vuonna kolme salibandyn juniorijoukkuetta. Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä joukkueisiin ja tule kokeilemaan. 

04-05-pojat sijoittuivat viime kaudella Etelä-Suomen alueella kymmenen parhaan joukkoon ja pelaavat tulevalla kaudella E1-poikien kilpasarjaa. Joukkueeseen mahtuu kilpatason kenttäpelaajia ja maalivahti. Edellytämme uusilta pelaajilta urheilullisuutta ja palloilutaustaa, mieluiten tietenkin salibandysta.

 

06-07-pojat pääsivät nauttimaan viime keväänä turnausmenestystä Helsinki Junior Challengesta ja Särkänniemi Cupista, joista molemmista tuliaisina oli pronssia. Kuluvalla kaudella joukkue osallistuu salibandyliiton F1-poikien sarjaan kilpa- ja haastajatason peliryhmillä. Joukkueeseen voidaan ottaa vielä 1-2 pelimiestä, joilta toivotaan aiempaa lajikokemusta, mutta myös muita lajeja aktiivisesti pelanneet voivat tulla kokeilemaan.

 

Tälle syksylle seuraan perustettiin salibandykerho 08-10-syntyneille. Kerhon toiminta on pyörähtänyt käyntiin ja mukana on jonkin verran aktiivisia poikia. Kaikki halukkaat mahtuvat kuitenkin mukaan. Kerho kokoontuu Suomalais-venäläisellä koululla (pienessä salissa) keskiviikkoisin klo 18:30-19:30.