Puheenjohtajan palsta 1

22.11.2015


Hei kaikki ja kiitos luottamuksesta! Minut valittiin tänään sunnuntaina kolmanneksi vuodeksi Pakilan Visan puheenjohtajaksi. Vedän johtokuntaa, joka kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Tällä hetkellä johtokunnan tärkein tehtävä on raportoida vuoden 2015 toimintaa sekä hakea kaupungin- ja OKM-avustuksia. Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 on valmis. Siinä painotamme edelleen harrasteliikuntaa ja sitä, että harrastus on hinnaltaan edullinen.

Olemme toimineet pian jo 80 vuoden ajan yleisseurana eli monia eri lajeja harrastaen. Se on kunnioitettava aika. Jotta jatkokin olisi turvattu, tarvitsemme tekijöitä ja toimijoita erilaisiin valmennus- ja vastuutehtäviin. Me yhdessä muodostamme Pakilan Visan ja yhdessä toimimalla saamme mukavaa tekemistä kaikenikäisille liikunnannälkäisille harrastajille. Jos kiinnostuit, voit olla yhteydessä jaostojen vetäjimme (koripallo Maarit Ince, salibandy Vili Vanhala ja yleisurheilu Annamari Jääskeläinen).

80- vuotisjuhlavalmistelut on aloitettu, mutta lisää tekijöitä tarvitaan. Juhlatoimikunta ottaa yhteyttä joukkueisiin ja toivomme teidän osallistuvan innokkaasti yhteisen juhlan tekemiseen. Olemme alustavasti sopineet, että pidämme monilajijuhlan syyskuussa Mäkelänrinteessä. Toivon, että sadat visalaiset pääsevät osallistumaan tapahtumaan.

Urheiluseurassa toimiminen on monipuolista tekemistä. Itsekin olen esimerkiksi tänään saanut olla mukana pikkutyttöjen pelissä apuvalmentajana ja ohjeiden antamisen lisäksi mm. sitonut kengännauhoja ja kuivannut märkää lattiaa. Tänään juniorijoukkueet myös kuvattiin Mäkelänrinteessä ja ylpeänä seurasin lisäksi pelejä ja harjoituksia. Meillä on hyvä tekemisen meininki!

Edesmennyt pitkäaikainen puheenjohtajamme Aarno "Arska" Suomi kirjoitti seuralehteen puheenjohtajan palstaa. Ajattelin aloittaa saman käytännön nyt nettisivuillamme juhlavuoden kunniaksi. Valotan palstassa johtokunnan toimintaa. Juhlavuoden kunniaksi avaamme myös Instagram-sivut, joita olen luvannut ylläpitää. Tervetuloa seuraajaksi!

Ja tietenkin minuunkin saa olla yhteydessä seuran toimintaan ja kehittämiseen liittyvissä asioissa.

Terveisin Sanna Kotkaslahti

sanna.kotkaslahti@edu.hel.fi