Mikrotytöille (06) kultaa 3.divarin Aluefinaaleista

24.4.2016
Visan mikrotytöt pääsivät kokemaan todellista final four-huumaa hyvätunnelmaisissa Aluefinaaleissa Summahallissa Espoossa 23.-24.4.

Lauantain välierässä vastaan asettui EBT, joka tekikin heti ottelun ensimmäisen korin. Visan tyttöjä jännitti. Pallo ei tuntunut menevän koriin helpoistakaan paikoista. Puolustus oli silti totutun kovaa ja peli pysyi tasaisena.

Sitten ketsuppipullo aukesi. Muutama pallonriiston päätteeksi saatu nopea hyökkäys vapautti visalaiset ja peli alkoi kulkea. Sisukkaasti taistelleet EBT:n pelaajat joutuivat lopulta tunnustamaan Visan paremmaksi koriluvuin 46-12.

Sunnuntain finaali oli todellista pudotuspelikoripalloa. Vastassa oli Järvenpään NMKY, jolle oli kärsitty keväällä kirvelevä 1 pisteen tappio. Nyt oli siis revanssin paikka.

Peli oli kovaa puolustamista alusta loppuun asti. Paljon kiistapalloja, pallonmenetyksiä, pallonriistoja, taistelua irtopalloista ja ... tulihan siinä sentään korejakin.

Kannustus oli kovaa niin vaihtopenkeiltä kuin katsomostakin. Ja kyllä molempien joukkueiden pelaajat taistelivatkin! Peli oli tasaista kolme jaksoa, sitten visalaiset saivat vielä viimeisen vaihteen silmään ja hurjastelivat lopun 8-2. Loppusummerin soidessa kultamitalit ratkesivat Pakilan Visalle luvuin 27-20. Ilo oli ylimmillään ja tunnelma katossa. Hyvä treenaus tuotti sarjakauden päätteeksi parhaan mahdollisen palkinnon!