C96-salibandypojat hävisivät toisen SM-välierän

16.4.2011

Pudotuspelit jatkuivat Forssassa välieräparin toisella osaottelulla. PakVi hävisi ottelun 7-5 (1-3, 2-2, 4-0), joten sarja ratkeaa sunnuntaina 17.4 Campo-Sportissa.

PakVi sai peliin hyvän alun, kun Sebastian Dahlström laukoi PakVin johtomaalin aikaan 3.42. Seuraavassa vaihdossa PakVi joutui alivoimalle, mutta sen lisäksi, että jäähy tapettiin, pääsi Jere Heikkinen tekemään PakVin 2-0-johtomaalin. LFT pääsi kaventamaan, mutta erätauolle lähdettiin 3-1-lukemissa, Miska Mäkisen tehtyä Toivo Osein syötöstä PakVin kolmannen maalin.

Toisen erän alussa PakVille syötettiin karvasta kalkkia, kun puolustajat menettivät pallon omassa päässä ja LFT iski kavennuksen kun toista erää oli pelattu vain kuusi sekuntia. PakVille tarjottiin mahdollisuutta lisätä johtoa ylivoimalla, mutta ylivoima oli tehotonta - ja minuutti jäähyn jälkeen LFT tekikin jo tasoituksen Tuukka Vesan selän taakse. Toivo Osei vei PakVin taas johtoon ja Aaro Astala kasvatti johtoa. Erälukemat 2-2 ja tilanne 5-3 PakVin hyväksi.

PakVi hallitsi kolmannen erän alkua suvereenisti pyörittäen, mutta lisämaalit jäivät puuttumaan, vaikka paikkoja oli. LFT pääsi peliin mukaan päästyään kahdesti ylivoimalle ja tehtyään molemmilla yrityksillä maalit. LFT teki ottelun loppuhetkillä kaksi maalia, joista toisen tyhjiin, joten ottelu päättyi kotijoukkuelle 7-5. Sarja ratkeaa 17.4 sunnuntaina Campo-Sportissa, kentällä 1.