Salibandyn 04-pojat etsivät uusia pelaajia tulevalle kaudelle

22.5.2016

Päättyneellä kaudella kilpasarjasta alueen eliittisarjaan edenneet ja muutamissa turnauksissa mitaleita saaneet 04-pojat etsivät uusia pelaajia kaudelle 2016-17. Laadukkaaseen, mutta kohtalaisen kapeaan ryhmään etsitään aiemmin salibandya harrastaneita ja urheilullisia pelaajia, jotka ovat valmiita sitoutumaan toimintaan ja haluavat kehittyä laadukkaassa valmennuksessa. 

 

Harjoittelemme tulevalla kaudella 3-4 kertaa viikossa pelaajien toiveiden mukaisilla halleilla ja osallistumme alueen kilpasarjaan sekä turnauksiin niin pääkaupunkiseudulla kuin muuallakin Suomessa. 

 

Toimintamme on laadukasta ja pelaajia kehittävää, mutta kaikesta huolimatta edullista; Kustannukset pyritään pitämään mahdollisimman pieninä kaikessa toiminnassa, ja maksut menevät suoraan joukkueen toimintaan. 

 

Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä joukkueen valmentaja Vili Vanhalaan, puhelimitse 044-3826950 tai sähköpostilla vili.vanhala@outlook.com tai joukkueenjohtaja Johanna Toivioon, puhelimitse 050-486 2422 tai sähköpostilla johanna.toivio@kolumbus.fi

 

Joukkueen omat sivut