KORISSYKSY OLLUT HARJOITTELU-PAINOTTEINEN. LASTEN KORIPALLO-RYHMIIN MAHTUU UUSIA PELAAJIA.

21.11.2005

Anita Lehtimäki naisten joukkueesta.
Anita Lehtimäki naisten joukkueesta.
Katja Doudanova tyttöjen -92 joukkueesta.
Katja Doudanova tyttöjen -92 joukkueesta.
Tony Aaltonen pojat -92 joukkueesta.
Tony Aaltonen pojat -92 joukkueesta.
Pojat -96-97 joukkue. Joukkueeseen mahtuu mukaan uusia pelaajia.
Pojat -96-97 joukkue. Joukkueeseen mahtuu mukaan uusia pelaajia.

Seuran koripallojoukkueiden syyskausi on ollut harjoittelupainotteinen, joskin myös mukava määrä otteluita on pelattu eri seuroja vastaan. 12-14-vuotiaiden ikäluokissa on ollut mukana paljon pelaajia, mutta pienempien ikäluokkiin mahtuu mukaan runsaasti uusia pelaajia. Pelillisesti mm. naisten III-divisioonassa pelaava joukkueemme on menestynyt varsin mukavasti. Sarjataulukossa joukkueemme on tällä hetkellä toisena, joten kevätkaudella punnitaan josko joukkueemme taistelisi karsintapaikasta II-divisioonaan.

Pitkästä aikaa myös ikämiesjoukkueemme osallistuu sarjatoimintaan. Koripalloliiton eteläisen alueen 35-vuotisten sarjassa on mukana lähinnä miesten kakkosjoukkueen "konkareista" koostuva ryhmä.

Hyvän suosion on saanut myös lasten vanhemmille tarkoitettu kuntokorisryhmän toiminta. Kerran viikossa torstaisin Paloheinän ala-asteella pelaava ryhmä on saanut mukavaa "harjoitusvastusta" C- ja B-ikäisistä pojista.

Syksyllä perustettuihin uusiin ryhmiin on saatu mukaan hieman vähemmän pelaajia kuin odotimme. Minja Taposen ja Kiti Tuukkasen ohjaamassa poikien 1996-1997 syntyneiden ryhmässä on 8-10 poikaa ja ensimmäiset harjoitusottelutkin on nyt pelattu.  Vastaavan ikäluokan tyttöjen ryhmään ja koriskoulun 1998-1999 syntyneiden ryhmään toivottaisiin lisää koripallosta kiinnostuneita lapsia.

Lisätietoja seuran koripallotoiminnasta koripallosivuilta.....