PAKILAN VISAN KORIPALLOJOUKKUEET ETSIVÄT VALMENTAJIA

14.5.2006


Pakilan Visan koripallotoiminta kaipaa mukaan uusia ohjaajia ja valmentajia. Erityisesti haussa on valmentaja innokkaille pojille ikäluokassa 1994-1995. Ryhmä koostuu muutaman vuoden koripalloa pelanneista pojista, jotka haluavat uusia haasteita ja tavoitteita. Ryhmällä on joukkueenjohtaja, joten valmentajan tehtäviin kuuluu ainoastaan valmentaminen.

Myös seuramme muihin koripalloryhmiin on valmentajan / ohjaajanpaikkoja avoinna. Valmentajilta emme vaadi aikaisempaa kokemusta valmentamisesta, mutta lajituntemus on suureksi eduksi. Valmentajia koulutamme Suomen Koripalloliiton valmentaja / ohjaajakursseilla.

Pakilan Visan koripallojaoston tavoitteena on tarjota junioripelaajilleen mielekäs ja terve kasvuympäristö perheen ja koulun ohella. Jaoston toiminta perustuukin vahvasti junioripelaajien kotien ja perheiden sekä seuran väliseen yhteistyöhön. Ohjaamme lapsia / nuoria ottamaan vastuuta itsestä ja harjoittelusta. Haluamme painottaa koulun tärkeyttä elämässä, sekä tukea itsenäisen toiminnan kehittymistä. Päihteettömyys ja ennaltaehkäisevä terveydenhoito ovat tärkeä osa toimintaamme.

Toivomme yhteydenottoja mahdollisimman pian. Tule tekemään arvokasta nuorisotyötä mukavaan joukkoomme. Tarjoamme sinulle elinikäisiä positiivisia muistoja nuorten parista, kattavat kulukorvaukset ja tyylikkäitä seuratuotteita käyttöösi.

Yhteydenotot koripallojaoston puheenjohtaja Heikki Suomeen puh. 0400 - 607 595, heikki.suomi@kolumbus.fi

Tutustu Pakilan Visan koripallojaoston laatukäsikirjaan tästä linkistä....