VALMENTAJATUNNUSTUS SANNA KOTKASLAHDELLE

16.5.2006

Pallokirppujen joukkue 2005-2006
Pallokirppujen joukkue 2005-2006
Naisten joukkue 2005-2006.
Naisten joukkue 2005-2006.

TUL:n Suur-Helsingin piiri on myöntänyt valmentajatunnustuksen Pakilan Visan monivuotiselle koripallovalmentaja Sanna Kotkaslahdelle. Pikkutytöstä asti Pakilan Visassa ollut Sanna valmentaa nykyään tytöt -95 syntyneiden pallokirppujen ja naisten joukkuetta. Lisäksi Sanna toimii Vis á Vis-lehden päätoimittajana jo yhdettätoista vuotta. Sanna on myös vastannut usean vuoden ajan Prisman kärry- ja paketointipalveluiden talkootyöstä sekä aiemmin Pakilan Visan veikkauspisteiden hoitamisesta.

Sannalle on valmennustyössä ollut tärkeätä luoda muullakin kuin koripalloa pelaamalla vahva yhteishenki, niin että koripalloharrastus toimii vahvana elämän rakennuspalikkana. Tätä toimintaa tukevat lukuisat turnausmatkat koti- ja ulkomailla, yhteiset tapahtumat, illanvietot ym.

Joukkueissa on aina pyritty tarjoamaan mahdollisuus hyvään harrastukseen myös sosiaalisesti huonossa asemassa oleville sekä maahanmuuttajalapsille.

Liikunnallisen Kotkaslahden perheen muodostavat luokanopettajana työskentelevän Sannan lisäksi aviomies Lauri sekä alle kouluikäiset lapset Niilo ja Siiri.

Onnea Sannalle tunnustuksen saamisesta ja vielä paljon vuosia Pakilan Visalaisten lasten parissa.