VETERAANIYLEISURHEILIJOILLE LOISTAVA MENESTYS SM-VIESTEISSÄ

2.7.2006

Miehet 35v. 4x1500m:n Suomenmestarit.
Miehet 40v. 4x1500m:n Suomenmestarit.
Miehet 50v. 4x1500m:n Suomenmestaruusjuoksujen hopeajoukkue saamassa mitaleitaan.

Veteraanien SM-viestien pitkistä matkoista muodostui Visalaisten mitalijuhla. Visalaiset voittivat sekä miehet 35-vuotisten, että miehet 40-vuotisten 4x1500m:n viestit. Visan loistavaa menestystä täydensi miesten 50-vuotisten sarjassa juossut joukkueemme hopeamitaleillaan.

Kesäisissä olosuhteissa juostujen kisojen 4 x 1500 metrillä ensimmäinen lähtö oli Visalaisten suveneeria hallintaa. Tässä lähdössä juoksivat miehet 35v. ja miehet 40v.  sarjan joukkueet. Ensi metreistä lähtien kärjessä vuorottelivat Visan juoksijat muiden jäädessä heti ensimmäisellä osuudella. Visan jäsentenväliseksi muodostuneen kisan ratkaisi Pasi Ruuth viimeisellä osuudella miehet 35v. joukkueen hyväksi. Miehet 35v. sarjan voittajajoukkueessa juoksivat Olli Taattola, Esa Katajamäki, Reijo Niemi ja Pasi Ruuth. Tasapäisen vastuksen miehet 35v. sarjan joukkueelle antoivat miehet 40v. sarjan ylivoimaiset Suomen mestarit Timo Vihma, Matti Skutnabb, Pertti Pylvänäinen ja Asmo Ahola.

Visan loistavaa menestystä täydensi miehet 50v. sarjan hopeaa voittanut joukkue, jossa juoksivat Paavo Oksman, Veijo Rytkönen, Matti Lavonen ja Antti Loikkanen. Viestikisat juostiin Kangasalalla 1.7.2006.

Lisätietoja: /yleisurheilu_ja_hiihto/tuloksia/