Korisjunioreilla päättäjäiset Mäkelänrinteessä

26.5.2016
Sunnuntaina 22.5. keräännyimme jälleen juhlimaan koripallokauden päättäjäisiä Mäkelänrinteen uintikeskuksen kentälle. Tilaisuuden alusta saakka oli täysi touhu päällä valmisteluissa. Yksi ryhmä rakensi liikkareille omaa rataa ja toiset laittelivat äänilaitteistoa, otteluohjelmia tai koriskenttiä valmiiksi edessä olevia pelejä varten. Valmentajien avulla koottiin sopivat joukkueet. Kun sopivat tiimit oli kasattu, aloitettiin pelit kolmella kentällä. Pelit kestivät 10minuuttia, välissä huilattiin. Pelejä pelailtiin yli tunti, reippaalla tahdilla kirahvin kannustaessa. Joukkueiden kesken käytiin tiukkaa vääntöä. Oli hyviä ja tasaisia pelejä, paljon tsemppiä sekä loistavia onnistumisia. Näin mukaviin peleihin on hyvä päättää kausi.

Pelien päätyttyä kirahvi sekä naisten joukkueen jäsenet jakoivat pelaajille osallistumismitalit tästä kaudesta. Mitalien jaon jälkeen vielä ryhmäkuvat, pelaajien vanhempien puheita sekä valmentajien kukituksia. Tämän jälkeen pienimmät pelaajat pääsivät kirmaamaan kesälaitumille, tehden tilaa isoihin koreihin pelaaville junioreille.
Isommat pelaajat kasasivat omatoimisesti joukkueensa ja turnaus oli valmiina alkamaan. Pelaajat ottivat hienosti huomioon ikäluokkien väliset kokoerot ja peleissä nähtiin upeita suorituksia. Turnauksen päättyessä otettiin ensin perinteinen pudotuskisa, jossa viimeiseksi jäänyt sain makean palkinnon. Tämän jälkeen miteltiin vielä joukkueiden välinen heittokisa, jossa kahden minuutin ajan heitettiin määrätyistä paikoista koreja musiikin soidessa. Tässä kisassa kokemus oli valttia.

Kisailujen jälkeen oli jälleen palkintojen aika. Nyt palkittiin esimerkiksi nuoria valmentajia, kauden poika- ja tyttöjuniorit sekä monta muuta sekä seura- että joukkuetasolla. Valitettavasti kaikki palkitut eivät ehtineet paikalle, mutta saavat toki palkintonsa myöhemmin.
Myös isompien juniorien kohdalla kausi päätettiin ryhmäkuvaan. Valitettavan moni joukkue oli estynyt, mutta toivottavasti ensi kaudella saadaan junnujen koriskauden päättäjäisiin vielä enemmän porukkaa paikalle.

Omasta puolestani isot kiitokset kaikille vapaaehtoisille. Kiitos erityisesti mukana aktiivisesti olleelle naisten ykkösjoukkueelle, jonka pelaajat hoitivat toimitsijan tehtäviä, kirahvina oloa, musiikkia ja monta muuta tehtävää, pizzan kantoa unohtamatta. 
Samoin kiitos tapahtuman teknisestä toteutuksesta Vesalle (A-poikien valmentaja), joka järjesti myös buffetin kun kahvio oli kiinni. Lisäksi Johanneksella oli iso osuus koko tapahtuman järjestelyissä ja onnistumisessa.

Kiitos siis onnistuneesta päivästä. Nyt nautitaan ensin kesästä ja sitten tulevasta kaudesta!

Jaakko Revonlinna

 

Pakilan Visan koripallon palkitut kaudella 2015–2016

Tsempparit:

Joukkueen tsemppari on osoittanut joukkueessaan kiitettävää aktiivisuutta ja täsmällisyyttä. Lisäksi hän on osoittanut esimerkillistä joukkuehenkeä ottamalla pelikaverit huomioon kaikissa tilanteissa.

A-pojat:  Davud Demirtas

C-pojat:  Viktor Heino

A-tytöt: Laura Mikkola

B-tytöt: Aida Turunen
 

Hyvä joukkuekaveri:

Hyvä joukkuekaveri on kannustanut toisia pelaajia tasapuolisesti, ollut ystävällinen kaikille, käynyt treeneissä aktiivisesti ja ollut asenteeltaan positiivinen, iloinen ja reipas.

A-tytöt:  Veera Elo

B-tytöt: Farhia Omer

C-pojat: Kieran Thorpe
 

Fair Play:

Elias Sairanen

Elsa Almusa
 

Vuoden nuori valmentaja:

Vuoden nuori valmentaja on omalla panoksellaan edistänyt seuran kasvua. Hän on lisäksi esimerkillisellä tavalla ottanut vastuuta nuoremmista junioripelaajista. Hän on lisäksi ollut kiinnostunut
kehittämään itseään ohjaajana.

Pyry Björn / Topias Saarenpää
 

Vuoden tyttö- ja poikajuniori:

Vuoden tyttö- ja poikajuniori on osoittanut Pakilan Visassa kiitettävää aktiivisuutta. Hän on myös toiminut hienona esimerkkinä muille seuran pelaajille. Lisäksi hän on ollut tärkeä pelaaja joukkueelle.

Vuoden tyttöjuniori: Diana Nyamai

Vuoden poikajuniori: Simo Sievänen

Lisää tapahtumasta tästä linkistä......