KISAKESKUKSEN LEIRILLE MUKAAN MYÖS LASTEN VANHEMPIA JA SISARUKSIA

13.9.2006

Mökkikylä Kullaajärven maisemissa.
Mökkikylä Kullaajärven maisemissa.
Kisakeskuksen päärakennus.
Kisakeskuksen päärakennus.
Kisakeskuksen alatalo.
Kisakeskuksen alatalo.

Pakilan Visan juhlaleirille 30.9.-1.10.Kisakeskuksen Urheiluopistoon voivat lähteä mukaan myös lasten vanhemmat ja sisarukset. Lähtijöille on tarjolla myös ohjattua toimintaa, kuten salibandyä, sauvakävelyä, yhteislenkkejä, frisbeegolfia ym. Matkan hinta vanhemmilta on 60 € / henk. ja alle 18v. sisaruksilta 45 € / henk.

Hintaan sisältyy linja-autokuljetus Kisakeskukseen ja takaisin, majoitus, ruokailut Kisakeskuksessa sekä niin halutessaan osallistuminen ohjattuun toimintaan.

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla osallistumismaksu Pakilan Visan hallintotilille 554128-1571 viimeistään perjantaina 22.9. Maksaessasi leirimaksua muista kirjoittaa ”viestit”-kohtaan osallistujien nimet ja mitä lajia esim. lapset seurassa edustaa. Mukaanlähtijöiden ei tarvitse olla Pakilan Visan jäseniä.

Leirille lähtevät pelaajat ilmoittautuvat leirille valmentajansa välityksellä ja saavat maksuohjeet häneltä.

Lähtö leirille tapahtuu Oulunkylän liikuntapuiston parkkipaikalta lauantaina 30.9 klo 7.30. Paikalla tulee olla hyvissä ajoin, jotta bussit pääsevät klo 7.30 liikkeelle. Paluu Oulunkylän liikuntapuiston parkkipaikalle on sunnuntaina 1.10 noin klo 17.30.

Lähde siis koko perheen kanssa viettämään liikunnallinen viikonloppu Kisakeskukseen.

Lisää leiristä juhlaleiri sivulta....