70-VUOTIS JUHLALEIRI PIDETTY, KISAKESKUKSESSA YLI 150 VISALAISTA.

1.10.2006

Pakilan Visan juhlaleiri kokosi yli 150 lasta ja aikuista viikonlopun ajaksi harjoittelemaan ja viettämään muutenkin liikunnallista yhdessäoloa. Salibandyn ja koripallon pelaajista oli muodostettu kahdeksan harjoitusryhmää, jotka viikonlopun aikana saivat ohjausta ja valmennusta monipuolisesta liikunnasta. Juhlaleirillä oli mukana myös jonkin verran lasten vanhempia ja Visalaisia urheiluveteraaneja. Myös heidän viikonloppuohjelmansa oli liikuntapainoitteinen.

Juhlaleirin lauantain ohjelmassa oli mm. salibandyä, jalkapalloa, koordinaatioharjoituksia, venyttelyjä, juoksulenkki mäkijuoksuharjoitteineen sekä luento pelaajan valmistautumisesta otteluun ja ottelukäyttäytymisestä. Lauantain ohjelmaa täydensivät saunomiset sekä vielä liikunnallinen yhteisillanvietto kaikkien leiriläisten kesken.

Sunnuntaina harjoiteltiin koripalloa, johon ohjaajiksi oli saatu WNBA:ssakin pelannut ja Liettuan paidassa Europan koripallomestaruuden voittanut Aneta Kausaite ja Pakilan Visassa juniorivuotensa viettänyt ja mm. yli 60 maaottelua pelannut Heli Roukanoja. Lisäksi jatkettiin koordinaatio- ja juoksuharjoituksia.

Aikuisten ohjelmassa viikonlopun aikana oli mm. jumppaa, jalkapalloa, koripalloa, sauvakävelyä, venyttelyä ja vesivoimistelua.

Kiitos kaikille mukanaolijoille. Ja kiitos kivasta viikonlopusta leiripäällikkö Sanna Sinisalolle, Inarille, Maaritille, Tarjalle, Liisalle, Jennille, toiselle Sannalle, Teemulle, Kimmolle, Santulle, Juhalle, Penalle ja vieraileville ohjaajille Helille ja Anetalle.

Heikki Suomi


Katso kuvia leiriltä juhlaleiri sivulta....

Lisätietoja: /historia/70v-juhlaleiri/