Koriksen 1995 tytöt turnausmatkalla Ruotsissa

21.4.2007

Tyttöjen -95 koripallojoukkue osallistui 19.-24.4. Billy`s Basket Cup-turnaukseen Eskilstunassa Ruotsissa. Osallistujia oli yhteensä 239 joukkuetta, Visan tyttöjen sarjassa oli mukana 33 joukkuetta. Pakilan tytöt yllättivät raivaamalla tiensä A-finaaleihin ja kahdella tiukalla nitro-ottelun voitolla sijoille 5.-8.

Alkulohkossaan tytöt hävisivät Västeråsille, mutta voittivat Lidingö Tigrarin selvästi ja Alvikin kahdella pisteellä. Näin he selvittivät tiensä A-finaaleihin. Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella tytöt voittivat Lidingö Gebarder-joukkueen koriluvuin 20-24. Selviytyminen turnauksessa kahdeksan parhaan joukkueen joukkoon oli näin varmistunut.

Toisessa A-finaaleiden ottelussa vastaan tuli liian kova vastus. Lopulta hopealle yltänyt NUBF Lions oli selkeästi parempi. Visalaisten sijoitus oli upea 5-8 ja osoitus siitä, että kehitystä on tapahtunut hurjasti.

Lue tyttöjen matkakertomus ja ottelutulokset joukkueen sivulta....