Pakilan Visan koriksessa kasvun aika

5.2.2007

Kulunut koripallokausi on ollut vilkasta toiminnan aikaa Pakilan Visan koripallojoukkueilla. Uudet joukkueet ovat rohkeasti lähteneet mukaan sarjatoimintaan 10-vuotiaista tytöistä ja pojista lähtien. 12 juniorijoukkuetta ja 4 aikuisten joukkuetta on mukana tällä kaudella SKL:n eteläisen alueen sarjoissa.

Osallistuminen sarjatoimintaan tuo harrastukseen tavoitteellisuutta. Myös se, että Suomen Koripalloliiton eteläisellä alueella on tarjota sarjatoimintaa joukkueille joukkueiden osaamistason mukaan, on todettu hyväksi lasten ja nuorten pitämiseksi mukana liikuntaharrastuksen parissa.

Pienempien junioreiden ottelut pelataan pienimuotoisina turnauksina, jolloin esim. iltapäivän aikana joukkueet pelaavat 2-3 ottelua. Mikro-ikäiset pelaavat turnauksen kaikenlisäksi 3 vastaan 3 systeemillä, jolloin peliaikaa saavat runsaasti kaikki pelaajat. Näiden mikroikäisten (-97-99) osalta toivottaisiinkin lasten vanhemmilta hieman enemmän aktiivisuutta ottelutapahtumiin osallistumisessa.

Mukavia koripallohetkiä on vietetty myös naisten ja miesten kuntokoriksessa. Torstai-iltana naiset ovat kokoontuneet klo 19-20 ja miehet klo 20-21 Paloheinän ala-asteen liikuntasaliin. Pelaajat ovat olleet lähinnä Pakilan Visan junioripelaajien vanhempia.

Kaikkiin Visan joukkueisiin ovat uudet lajin harrastajat tervetulleita mukaan.

Oheiset kuvat Pakilan Visan järjestämästä pojat -96/-97 ikäluokan turnauksesta Paloheinän ala-asteelta 3.2.2007. Mukana HNMKY Viikin, JKS:n ja Pakilan Visan joukkueet.

Kuvaa klikkaamalla saat ne ruudullesi suurempana. Lisätietoja: /koripallo/