Kiinnostaako seuratoiminta Pakilan Visan hallinnossa tai lajijaostoissa?

22.12.2006


Kiinnostaako toiminta urheiluseuran hallinnossa? Aktiivisia seuratoimijoita kaivataan valmennus- ja ohjaustoiminnan oheen hoitamaan seuran kehittämistä ja yleisten asioiden hoitoa. Yleisseurassa, kuten Pakilan Visassa tarvitaan lajijaostoihin erilaisiin tehtäviin uutta ja innokasta väkeä. Olisitko sinä yksi heistä?

Pakilan Visan seuraava vuosikokous pidetään maaliskuussa. Seuramme johtoon kartoitetaan myös uusia puheenjohtajaehdokkaita. Monivuotinen puheenjohtajamme Heikki Luoma haluaisi jo siirtyä pelkästään veteraanijaoston tehtäviä hoitamaan. Tarjoa siis osaamistasi ja innokkuuttasi toimia Pakilan Visan hallintotehtävissä.  Lajijaostojen vetäjät ottavat myös kiitollisuudella vastaan uudet toimijat.

Ota yhteyttä ja kerro minkälaisiin tehtäviin olisit valmis. Muista, että toimiminen varsinaisen valmennus- ja ohjaustoiminnan taustalla ei sido sinua kovin säännöllisiin menoihin, vaan usein tehtäviä voidaan hoitaa "projektiluontoisesti". Esimerkiksi joku voisi hoitaa lajin kauden päättäjäistilaisuuksien järjestelyt, joku voisi hoitaa joukkueiden turnausjärjestelyt, jollekin voisi sopia lajin markkinointi. Ideoita riittää, uusia tekijöitä kaivataan.

Soitellaan tai meilataan....

Pakilan Visa / koripallojaosto
Heikki Suomi, puh. 0400 - 607 595 / heikki.suomi(at)kolumbus.fi

Pakilan Visa / salibandyjaosto
Teemu Vanhala / puh. 050 - 301 9189 / teemu.vanhala(at)finhockey.fi

Pakilan Visa / yleisurheilujaosto
Esa Katajamäki / 040 - 832 0989 / esa.katajamaki(at)hotmail.com

Pakilan Visa / suunnistusjaosto
Lauri Kotkaslahti / 050-358 1398 /  lauri.kotkaslahti(at)edu.vantaaa.fi

Heikki Luoma / seuran puheenjohtaja
040 - 753 2060 / heikki.luoma(at)welho.com