Seuran syyskokous valitsi vuodelle 2012 toimihenkilöt

25.10.2011

Pakilan Visan syyskokouksessa sunnuntaina 23.10. valittiin seuran toimihenkilöt vuodelle 2012. Muutoksia ei juuri tapahtunut, sillä johdossa jatkavat kokeneesti Juha Lujanen puheenjohtajana, Heikki Luoma varapuheenjohtajana, Jaakko Revonlinna sihteerinä ja Ari Elo taloudenhoitajana.

Johtokunnan muiksi jäseniksi valittiin Teemu Vanhala (salibandy), Vili Vanhala (salibandy) Heidi Hemming (koripallo /uusi), Pekka Suomi (koripallo), Johannes Lehtonen (koripallo) ja Heikki Suomi (koripallo). Johtokunnan varajäseninä ovat Jorma Toivanen, Erkki Kuosmanen, Esa Katajamäki ja Helena Suomi.

Muutokset tuulet puhaltavat mm. koripallojaoston toimintaa suunniteltaessa. Varsinaista koripallojaoston vetäjää ei vielä valittu, mutta kokouksen jälkeen pidetyssä palaverissa valittiin eri koripallotoiminnan vetäjiksi pientiimejä. Näistä muutoksista kerrotaan uutispalstalla myöhemmin.

Myös yleisurheilutoiminta kaipaa uusia vetäjiä, kun Esa Katajamäki muuton myötä ei pysty niin aktiivisesti hoitamaan yleisurheilutoiminnan vetäjän tehtäviä seurassamme. Myös yleisurheilutoiminnan uudelleenorganisoinnista järjestetään lähiaikoina palaveri.

Pakilan Visan veteraanitoimintaa elvytetään kutsumalla kokoon mm. Pakilan Visan 75-vuotis historiakirjan haastatteluihin osallistuneita vanhoja Visalaisia. Tätä veteraanitoiminnan käynnistystyötä valittiin tekemään Erkki Kuosmanen ja Heikki Luoma.