Liikunnallisilla päiväleireillä ennätysosanotto, uusia lajejakin kokeiltiin.

16.6.2007

Pakilan Visan koripallojaosto järjesti jälleen kaksi päiväleiriä 7-12-vuotiaille lapsille. Suom.venäläisellä koululla ja Paloheinän ala-asteella järjestettyihin leireihin osallistui 135 lasta. Leirien ohjelma koostui jälleen eri urheilulajeihin tutustumisista, leikeistä ja muusta hauskasta yhdessäolosta. Uusina lajeina tänä kesänä tutustuttiin mm. nassikkapainiin ja jousiammuntaan.

Päiväleireillä lapsille järjestetään ohjattua liikuntatoimintaa klo 9-16 välisenä aikana. Leiripäivän voi aloittaa jo klo 8, jolloin lasten vanhemmat ehtivät ajoissa esim. työpaikoilleen. Leireillä tarjoillaan lounas ja välipala.

Leirien päällikkönä toimi jälleen Sanna Sinisalo apunaan Inari Mölsä, Sami Pelkonen, Heikki Suomi ja Santeri Suomi. Suuresti leirien onnistuneeseen läpivientiin vaikuttivat myös innokkaat junioriapuohjaajat, jotka jälleen saivat ison annoksen kokemusta ryhmänhallinnasta.

Liikuntaleirimme ovatkin saavuttaneet lähialueemme asukkaissa suuren luottamuksen, niin aikaisin lähes kaikki leiripaikat täyttyivät. Myös uusien lajien kokeilu on tuonut leiriohjelmaan kivaa vaihtelua. Tällä kertaa mm. nassikkapainin järjestimme yhteistyössä Suomen Painiliiton kanssa. Myös ikimuistoisia leirihetkiä pääsimme nauttimaan Tapanilan liikuntakeskuksessa, jossa leiriläisimme kokeilivat mm. jousiammuntaa, patukkasählyä, squasia, pöytätennistä ja aina niin suosittua seinäkiipeilyä.

Ensi kesäkuussa järjestämme jälleen liikunnalliset päiväleirit. Ilmoittautumiset näille leireille alkaa maaliskuun alussa 2008.