Korisvalmentajat ja joukkueenjohtajat "päättäjäisristeilyllä"

6.6.2007

Seuran koripallovalmentajat ja joukkueenjohtajat päättivät kauden komeasti risteilemällä kahdella kirkkoveneellä Länsi-Helsingin saaristossa. Helteinen sää suosi soutajia ja mereltä päin tuli katsastettua niin pääministerin kesäasunto kuin presidentin virka-asuntokin.

Mennyt koriskausi on jälleen ollut kasvun aikaa Pakilan Visassa. Peräti 40  lisenssipelaajaa enemmän osallistui päättyneellä kaudella koripalloliiton sarjoihin verrattuna edelliskauteen. Suurinta kasvu on ollut pienempien ikäluokkien kohdalla, jossa vanhemmat junioripelaajat ovat hienosti ottaneet vastuuta myös näiden pienempien valmentamisesta.

Myös koripallojaoston järjestämissä palloiluliikuntakerhoissa on kauden aikana käynyt yli 20 lasta opettelemassa liikunnan alkeita. Lisäksi voimme olla tyytyväisiä siitä, että joukkueiden taustoja hoitamaan ollaan edelleen saatu mukaan uusia lasten vanhempia.

Tuleva kausi antaa kasvusta huolimatta meille paljon uusia haasteita. Kuluneen kauden pelillinen menestys jäi monelta osin varsin vaatimattomaksi. Miesten ja naisten ykkösjoukkueet putosivat molemmat sarjaporrasta alaspäin ja aika monen juniorijoukkueenkin osalta voisi ottelumenestys olla parempi. Ehkä tähänkin on tulossa tulevalla kaudella parannusta, niin aktiivisesti ovat juniorijoukkueiden pelaajat kesäharjoittelukauden aloittaneet. Myös valmentajat ovat kiitettävästi kouluttautuneet koripalloliiton kursseilla.

Haluamme menestystoiveista huolimatta aina korostaa sitä, että Pakilan Visan kaikille juniorijoukkueiden pelaajille halutaan taata mahdollisuus harrastaa lajiaan tasapuolisesti omien kehitystavoitteiden mukaisesti. Korostamme myös sitä, että kaikkein antoisinta harrastus on silloin, kun mm. ottelut pelataan oman joukkueen tasoisia joukkueita vastaan.

Uusi sisäharjoittelukausi käynnistyy syyskuun alusta. Sitä ennen on aika kuitenkin harjoitella ulkokentillä, kuntosaleilla ja juoksulenkeillä. Ja ehditään sitä lomaakin varmaan jonkin verran pitää....