Pakilan Visa etsii koripallovalmentajia

24.4.2008

Nyt on haku päällä. Oletko sinä etsimämme henkilö? Pakilan Visan koripallojoukkueet tarvitsevat valmennustiimeihinsä täydennystä. Tarvitsemme sekä vastuu- että apuvalmentajia joukkueisiin. Ei ole väliä oletko vanha tai nuori, nainen tai mies, ennen valmennustyössä mukana ollut tai vasta aloittava valmentaja.

Seurassamme oli  päättyneellä kaudella 14 joukkuetta naisissa, miehissä, tytöissä ja pojissa. Lisäksi toimintaa oli 3-6 vuotiaiden palloiluliikkariryhmissä. Ensi kaudeksi on tarkoitus jälleen perustaa uudet korisryhmät 2001 syntyneiden ikäluokkaan tytöissä ja pojissa.

Etsimme ensi kauden ryhmiin vastuuvalmentajaa mm. A-tyttöjen joukkueellemme. Joukkue pelasi päättyneellä kaudella B-tyttöjen valtakunnallisessa I-divisioonassa. Myös pienempien juniorijoukkueiden valmennustiimeissä on paikkoja vapaana.

Koulutusta tarjoamme sekä uusille että vanhoille valmentajille yhteistyössä Suomen Koripalloliiton kanssa. Jo ensi syksynä on valmentamisen ohella mahdollisuus osallistua mm. koripallo-ohjaajan peruskurssille.

Toivomme yhteydenottoja mahdollisimman pian. Tule tekemään arvokasta nuorisotyötä mukavaan joukkoomme. Tarjoamme sinulle elinikäisiä positiivisia muistoja nuorten parista, kattavat kulukorvaukset sekä mukavan monilajiseuran työskentelyilmapiirin .

Yhteydenotot koripallojaoston puheenjohtaja Heikki Suomeen puh. 0400 - 607 595, heikki.suomi@kolumbus.fi