Naisten kuntokorisjoukkueella ensimmäinen ottelu

26.11.2008

Monet naisten kuntokorislaiset ovat saaneet koriskipinän pelatessaan jälkikasvuaan vastaan erilaisissa kevättapahtumissa. Osalle pelaajista tämä ottelu oli uran ensimmäinen.
Monet naisten kuntokorislaiset ovat saaneet koriskipinän pelatessaan jälkikasvuaan vastaan erilaisissa kevättapahtumissa. Osalle pelaajista tämä ottelu oli uran ensimmäinen.


Pakilan Visan naisten kuntokorisjoukkue on harjoitellut innokkaasti jo lähes parin vuoden ajan. Lähinnä Visan junioripelaajien äideistä koostuva joukkue pelasi lauantaina 22.11. ensinmäisen ihan oikean ottelun kun joukkue matkusti EBT.n vieraaksi Espooseen.

Lauantaina 22.11.2008 koitti kauan odotettu ottelu. Pakilan Visan naisten kuntokoripallojoukkue Los Ladies kohtasi ystävyysottelussa EBT:n Espoosta. Ottelusta sovittiin hyvissä ajoin lokakuussa ja siitä alkoi uudenlainen värinä joukkueessamme. Harjoituksissa teimme tiiviisti kaikkea peruskoripalloon liittyvää ja ottelua edeltävänä päivänä saimme vielä A-tyttöjen valmentajalta Tarja Saarnikoskelta koripallon paikkapuolustuksen lyhyen oppimäärän.

 

Kun lauantaiaamu koitti, Espoon Kaitaan koululle saapui 14 innokasta pelaajaa ja kaikilla oli ihka uudet pelipaidat. Pukukopissakin aisti jännittävän tunnelman ja viimeistään pelikentälle saavuttaessa tiesi, että nyt pelataan! Lyhyen alkulämmittelyn jälkeen ottelun tuomari, SM-tason koripalloilija Sakari Pehkonen ilmoitti ottelun alkuun olevan 3 minuuttia. Äkkiä joukkuekuvaan ja sitten kentälle alkuviisikko. Juuri edellisenä päivänä opitut tuhkimot, prinsessat ja sisäköt vilahtelivat ottelun aikana useita kertoja ja välillä huutaessani:”Sisäköt alas” – omatkin suupielet kääntyivät hymyyn. Kaikki pelasivat ja katsomon kommenttien mukaan jopa osa valokuvista ei onnistunut, kun pelivauhtimme oli niin nopea! Pelissä tehtiin vähän virheitä ja niidenkin jälkeen kuului aina – anteeksi. Ottelun tsempparipalkinnon saanut Pipsa Klang kunnostautui korien teossa ja Annikka Hurme heitti upean kolmosen. Ja tehtiinpä myös muutama vaparikin.

 

Ottelu päättyi lopulta 35-25 EBT:n voittoon. Molempien joukkueiden pelaajat olivat erittäin tyytyväisiä ja iloisia pelitapahtumasta ja pelin jälkeen käytiin vielä keskustelua muutamista mieliin painuneista pelihetkistä. Samalla sovittiin, että Los Ladies järjestää seuraavan ottelun kotikentällään maaliskuussa ja otteluaika sovitaan vielä tämän vuoden puolella, jotta mahdollisimman moni pääsisi mukaan tähän iloiseen pelitapahtumaan.

 

Peliterveisin

Sirpa Mäenpää

Tästä naisten kuntokorisjoukkueen sivulle....