ToPon Panu Majala treenejä vetämässä B-poikien korisjoukkueelle

13.10.2008


Pojat tarkkaavaisina kuuntelee.
Pojat tarkkaavaisina kuuntelee.
Panu Majala, 203 cm, seura Torpan Pojat.
Panu Majala, 203 cm, seura Torpan Pojat.

Torpan Poikien miesten edustusjoukkueen Panu Majala vieraili valmentajan roolissa B-poikien korisharjoituksissa lauantaina 11.10. Panu kertoi pojille oman koripallotaustansa lisäksi mm. sitoutumisesta harrastukseen, treeneissä käymisestä, tavoitteiden asettelusta, sekä joukkuehengen ja -pelaamisen merkityksestä.

Aina harkkohin ei kerkiä, mutta silloin kun tullaan paikalle, niin treenit on vedettävä oman parhaansa mukaan tosissaan. Harkkoihin tullaan ajoissa ja jokaisen on oltava valmiina harjoittelemaan, kun harjoitukset alkavat tähdensi Panu tarkasti kuunnelleille pojille. Koulu pitää kuitenkin olla ykkösasiana ennen harrastuksia. Heittoja olisi hyvä käydä kaveriporukalla harkkojen ulkopuolella harjoittelemassa.

Itse harjoituksissa 203 cm Panu piti pojille harjoitukset,  joissa käsiteltiin mm. miesvartiointia, levypallojen "ryöstöä" ja oikeaa heitto- ja syöttötekniikkaa. Panu kiitteli poikia ja kehui joukkueen henkeä. Vaikka joukkueessa on eritasoisia pelaajia, niin jokainen otetaan mukaan  ja kaikille syötellään. Palautetta tuli etenkin sulkemisesta, jota täytyy ruveta tosissaan harjoittelemaan. Myös screenistä avautumista olisi syytä harjoitella.

Toivottavasti näemme Panun keväällä tarkastamassa poikien kehityksen. Meneeköhän oppi perille?