Pakilan Visan nettisivut uudistuivat.

20.4.2009

Tervetuloa Pakilan Visan uusituille nettisivuille. Edelliset "sporttisaittisivustot" ehtivätkin palvella seuran jäseniä jo viiden vuoden ajan. Uusien nettisivujen myötä pyrimme palvelemaan jäsenistöämme entistä paremmin.

Uudet sivut antavat myös uusia työkaluja valmentajiemme ja joukkueenjohtajien käyttöön. Myöhemmässä vaiheessa joukkueiden ja harrasteryhmien on mahdollisuus hoitaa mm. sisäinen tiedottaminen valmentajien, joukkueenjohtajien ja pelaajien välillä joukkueen oman joukkuesivuston kautta. Joukkueiden käyttöön saadaan myöhemmin myös helppokäyttöinen joukkuekalenteri. Myös seuran yhteinen tapahtumakalenteri löytyy jo nyt etusivun vasemmasta palkista.

Myös seuran toimihenkilöt saavat käyttöönsä sivustolla salasanoilla suojatun työhuoneen. Työhuoneeseen voidaan viedä ennakkoon toiminnan suunnittelun asiakirjoja, sinne voidaan tallentaa mm. pöytäkirjat kokouksista ja sieltä käsin hoidetaan jäsenkirjurin toimesta seuran jäsenluetteloa.

Pakilan Visan nettisivut pyrkivät jatkossakin olemaan se tärkein kanava, josta myös seuramme toiminnasta kiinnostuneet uudet toimijat löytävät tarpeellisen tiedon seuramme toiminnasta. Tämän tiedon välittämiseen tarvitsemme tietysti kaikkien ryhmien toimihenkilöiden apua. Toivottavasti jaksatte edelleen kertoa joukkueidenne ja ryhmienne tapahtumista näiden sivujen välityksellä. Pyrimme edelleen kehittämään kuvallista kerrontaa, nyt kun mm. kuvien lisääminen sivuille on entistä helpompaa. Myös suorat linkit mm. You Tube-videopalveluihin on nyt myös mahdollista lisätä sivuille.

Sivujen siirto uuteen sporttisaittiversioon on vaatinut mm. lukuisten sivuilla olevien linkkien tarkistamista. Pahoittelemme, jos kuitenkin vielä sivuilta löytyy toimimattomia linkkejä. Myös tekstien ja kuvien asettelussa saattaa vielä olla puutteita. Palautetta näistä uusista sivuista ja mahdollisista virheellisyyksistä otamme mielellämme vastaan Ota yhteyttä osion kautta.

Heikki Suomi
sivuston webmaster