5000 koripalloa koululaisten käyttöön, Pakilan Visan nimikkopallot kymmenelle koululle

22.9.2009

Kuva: Tomi Kaminen
Kuva: Tomi Kaminen
Mukana pallojen jakamisessa kouluille oli mukana 26 Etelä-Suomen alueen seuraa. Kuva:Koripalloliitto
Mukana pallojen jakamisessa kouluille oli mukana 26 Etelä-Suomen alueen seuraa. Kuva:Koripalloliitto

Koripalloliitto jakoi jäsenseurojensa kanssa Etelä-Suomen kouluille yhteensä 5000 koripalloa koululaisten käyttöön. Myös Pakilan Visa sai jakaa nimikkopallonsa kymmenelle koululle toiminta-alueellaan. Vilskettä pallojen kanssa tulee vielä riittämään, niin innostunutta oli vastaanotto eri kouluilla.

Pallojen jaon suorittivat Sanna Sinisalo, Sanna Kotkaslahti ja Heikki Suomi. Jokaisella koululla rehtorit ja opettajat olivat tyytyväisiä lahjoituksesta todeten samalla pallojen tulevaan suureen tarpeeseen. Myös siitä, että seuramme tarjoutui pitämään kouluilla näytetunteja koripalloharjoituksista oltiin tosi tyytyväisiä. Ensimmäisistä näytetunneista sovittiin mm. Metsolan ala-asteen kanssa.

Liiton pallokampanja sisältää pallojen lisäksi opettajille jaettavan tukimateriaalin koripallon perusasioiden mielekkääseen opettamiseen. Materiaaliin on kerätty myös vinkkejä lajin omatoimiseen harrastamiseen erilaisten leikkien avulla.

Mukana Koripalloliiton pallokampanjassa on kaikkiaan 26 Etelä-Suomessa toimivaa koripalloseuraa. Yksi Koripalloliiton tavoitteista onkin vahvistaa kampanjalla seurojen ja koulujen välistä suhdetta entisestään.

Opettajan opas tästä linkistä....