Koripallon B-pojille hopeaa Sipoon Susiturnauksessa.

27.9.2009

Pakilan Visan B-pojat osallistuivat la 26.9. Sipoossa Hukkabasketin järjestämään neljän joukkueen kutsuturnaukseen. Poikien alkukausi on ollut hankala loukkaantumisten vuoksi, mutta mukaan lähti seitsemän pelaajan iskuryhmä. Turnaus oli samalla hyvä katsaus tulevaa kautta varten, koska osallistuvista joukkueista myös Hukkabasket sekä Porvoon Tarmo ovat ilmoittautuneet eteläisen alueen II-divariin. Turnauksessa pojat saavuttivat kaksi voittoa ja yhden tappion. Ja tuo tappio oli pienin mahdollinen yhden pisteen tappio Loviisan Hokkibaskettia vastaan. Voitolla pojat olisivat voittaneet turnauksen, mutta joka tapauksessa hieno saavutus taistelevalta joukkueelta.

Pakilan Visan B-pojat osallistuivat la 26.9. Sipoossa Hukkabasketin järjestämään neljän joukkueen kutsuturnaukseen. Poikien alkukausi on ollut hankala loukkaantumisten vuoksi, mutta mukaan lähti seitsemän pelaajan iskuryhmä. Turnaus oli samalla hyvä katsaus tulevaa kautta varten, koska osallistuvista joukkueista myös Hukkabasket sekä Porvoon Tarmo ovat ilmoittautuneet eteläisen alueen II-divariin.

Ensimmäinen peli Hukkabasketia vastaan pelattiin normaalia pienemmällä kentällä, joka aiheutti molemmille joukkueille pieniä haasteita. Peli oli tasaista vääntöä koko ensimmäisen erän. Puoliajan jälkeen Pakilan Visan pojat päättivät laittaa uuden vaihteen päälle Vastustajan avainpelaajan harmillinen loukkaantuminen helpotti osaltaan myös Visalaisten peliä. Visa voittikin lopulta selvin luvuin 48 - 63. Turnausjärjestäjät palkitsivat Mikkon Nurmen tsempparipalkinnolla.

Toinen peli oli loviisalaista Hokkibasketia vastaan. Myös Hokkibasket oli voittanut ensimmäisen ottelunsa helposti, joten ottelusta tiedettiin tulevan päivän kovin. Hokkibasket menikin aluksi johtoon ja puoliajalla tulos oli 17 - 28 Hokille. Visalaiset aloittivat toisen erän huimalla takaa-ajolla ja saivatkin kurottua eron umpeen. Loppuminuutit pelattiin vuoroin Visan ja vuoroin Hokin johdossa. Peli päättyi kuitenkin harmillisesti Hokin yhden pisteen voittoon (47 - 48).

Päivän viimeinen peli oli Porvoon Tarmoa vastaan. Peli oli Pakilan Visalaisten läpijuoksua. Ensimmäisen erän jälkeen Visa johti 19 pisteellä ja peli päättyi Visan voittoon 45 - 62. Ottelun tsemppariksi turnausjärjestelijät valitsivat Tomay Incen.

Turnauksen sijoitukset olivat
1. Hokkibasket
2. Pakilan Visa
3. Porvoon Tarmo
4. Hukkabasket.

Pelaajat
. Mikko Nurmi (23+25+14): Pitelemätön korin alla, myös puolustajana korvaamaton.
. Matias Savolainen (10+9+8): Loistavia ajoja ja erinomaista työtä molemmissa päissä.
. Tomay Ince (5+0+2): Lunasti paikkansa joukkueen ykköstakamiehenä. Puolustuspäässä erinomainen liikkuvuus.
. Jere Hänninen (20+8+20): Loistavia suorituksia hyökkäyspäässä. Puolustuspäässä toimii, missä paikassa tahansa.
. Mikko Laurila (3+0+10): Kun asenne ratkaisee! Periksiantamaton uurtaja, joka ei kavahda koviakaan tilanteita.
. Joel Jurkkala (2+5+6): Paransi otettaan joka ottelussa. Hokkia vastaan avainpelaajana ottamassa kiinni Hokin johtoasemaa.
. Nico Saksi (0+0+2): Kentän pieninkin voi rohmuta levypalloja oikealla ajoituksella ja asenteella. Pääsi tekemään ensimmäisen korinsa B-pojissa.