Pakilan Visan kesän yleisurheilukouluun ilmoittautuminen käynnissä

18.4.2010


Pakilan Visa järjestää kesällä 2010 yleisurheilukoulun Pirkkolan urheilukentällä. Yleisurheilukoulu on tarkoitettu kaikille liikunnasta pitäville 6-13–vuotiaille. Yleisurheilukoulun tavoitteena on että lapset oppivat iloisesti ja leikkimielisesti yleisurheiluun liittyviä perusasioita, kuten hyppääminen, heittäminen ja juokseminen. Yleisurheilukoulu on osa IF-yleisurheilukouluketjua. Yleisurheilukoulu alkaa 17.5. alkavalla viikolla.

Nuoremmille 6-9 -vuotiaille on tarjolla kaksi eri ajankohtaa. Voit valita joko maanantai-ryhmän tai keskiviikko-ryhmän. 10-13 -vuotiaiden yleisurheilukoulu pidetään keskiviikkoisin ja vanhempien ryhmäläiset voivat halutessaan osallistua maanantaina toiseen harjoitukseen, joka on tehokkaampi/juoksuvoittoisempi kuin keskiviikon yleisurheilukoulu. Yleisurheilukoulu kokoontuu kesän aikana 10 kertaa (vanhemmille 20 kertaa jos osallistut myös maanantain harjoituksiin).

Yleisurheilukoulun hinta on 50 euroa (+ 17,50 euroa seuran jäsenmaksu uusille seuran jäsenille). Siihen sisältyvät yleisurheilukoulumaksu, yleisurheilupassi, vakuutus ja muuta yleisurheilukouluun liittyvää materiaalia. Jos osallistut myös maanantain harjoituksiin (koskee vanhempien ryhmää), hinta on 75 euroa (+ 17,50 euroa seuran jäsenmaksu uusille seuran jäsenille).

Tiedustelut: Esa Katajamäki mieluiten sähköpostitse (ekatajamaki@hotmail.com) tai puhelimitse

(mieluiten arki-iltaisin) 040 8320989.

Ohjaajat: Anita Lehtimäki ja Mikko Laurila

Tästä linkistä pääset YU-koulun sivuille....


Valitettavasti tämän kesän osalta yu-koulun ryhmät ovat jo täynnä, emme pysty ottamaan enää lisää ilmoittautumisia (24.4.2010)