Pakilan Visa mukaan SLU:n ja Veikkauksen verkkokumppanuuteen

6.4.2010


Hyvä urheilun ja seuramme ystävä, Seuramme on lähtenyt mukaan SLU:n ja Veikkauksen verkkokumppanuuteen. Se on uusi yhteistyömuoto, jossa Veikkauksen pelejä voi pelata oman urheiluseuran kotisivujen kautta. Yhteistyöllä SLU ja Veikkaus haluavat olla mukana seuratoiminnan arjessa edistämässä seuran toimintamahdollisuuksia. Tavoitteena on antaa suomalaisille seuroille mahdollisuus kumppanuuteen, josta on seuralle välitöntä hyötyä ja samalla edistämme yhdessä vastuullista pelaamista ja kehitämme palveluja urheilun ystäville. Veikkauksen pelien ikäraja on 18 vuotta. Uuden palvelun avulla voit pelata kaikkia Veikkauksen pelejä ja samalla tuet arvokasta seuratyötä; jokainen pelattu pelisi lisää seuramme Pakilan Visan palkkiota yhteistyöstä.

Pienillä panoksilla suuria tunteita.

Kisailu, kilvoittelu ja haaveilu ovat osa urheilua ja ihmisen perusluonnetta. Veikkauspelitkin ovat tapa kilvoitella ja antavat meille mahdollisuuden haaveiluun. Veikkauspelaaminen on parhaimmillaan hauskaa ajanvietettä ja tuo lisää jännitystä urheilun seuraamiseen. Pienillä panoksilla saat rahapeleistä irti suuremman ilon.

Aina, kun siis pelaat Veikkauksen pelejä, kannattaa klikata Veikkauksen sivuille Pakilan Visan sivujen kautta. Kohdennamme yhteistyöllä saamamme tuotot vuoden 2011 Pakilan Visan 75-vuotis juhlaleirin kuluihin. Leiri järjestetään viikonloppuleirinä jossakin urheiluopistossa syksyllä 2011.

Hyvässä Seurassa suomalainen voittaa aina!