Koripallon syyskausi käynnistyy 16 joukkueen voimin

25.8.2010


Pakilan Visan koripallotoiminta laajenee neljällä uudella ryhmällä, kun liikuntasalien ovet avautuvat syyskuun alussa. Pienempien ikäluokissa ryhmät on perustettu tyttöjen 2001-2002 ikäluokalle ja poikien 2004 ikäluokalle. Muutaman vuoden tauon jälkeen pyrimme myös saamaan naisten joukkueen toiminnan käyntiin. Kun vielä 1991 ikäluokan pojat perustivat joukkueen miesten 5.s sarjaan voidaan todeta, että kaikkiaan 16 joukkuetta harrastaa koripalloa Pakilan Visassa alkavalla kaudella.

Kaikkiin juniorijoukkueisiin otetaan mukaan uusia pelaajia ja erityisesti toivotaan, että löytäisimme B-ikäluokan (1995-96) tyttö- ja poikajoukkueisiin uusia lajin harrastajia. Näissä ikäluokissa ryhmämme ovat hieman pieniä joten mukaan hyvin mahtuu.

Naisten joukkue harjoittelee kerran viikossa tiistaisin Hgin suom.venäläisen koulun isossa salissa. Vaikka sarjaan emme enää ehdikään joukkuetta ilmoittamaan, pyritään saamaan tällä kaudella joukkue kasaan, jotta sitten ensi syksynä voidaan osallistua täysipainoisesti Koripalloliiton sarjatoimintaan. Tosin harjoitusotteluita varmaan tällekin kaudelle mahtuu. Erityisesti myös tähän naisten joukkueeseen haemme uusia pelaajia.

Lisätiedot ja harjoitusajat ja -paikat joukkueiden sivuilta. Tästä koripallon pääsivulle....