Koripallon syyskausi "paketoitu".

21.12.2010

Naisten joukkue lähteen sarjatauolle 2-divisioonan kolmannelta sijalta.
Naisten joukkue lähteen sarjatauolle 2-divisioonan kolmannelta sijalta.
Poikien 2003 joukkue osallistuu keväällä supermikrojen sarjaan.
Poikien 2003 joukkue osallistuu keväällä supermikrojen sarjaan.

Koripallon syyskausi on takana ja joukkueet ovat siirtyneet ansaitulle joulutauolle. Syksyn aikana on nähty aktiivisesti harjoittelevia joukkueita, mutta valitettavasti joidenkin joukkueiden osalta harjoitusaktiivisuus olisi voinut olla huomattavastikin parempi. Erityisesti aktiivisuutta olisi kaivattu A-ikäisten tyttöjen ja poikien harjoitteluun. Ehkä syksyllä syyskautta käynnistäessä luotimme siihen, että harjoittelu kiinnostaa joukkueita samalla lailla kuin viime keväänä edelliskauden päättyessä. Kevätkaudella pyrimmekin tehostamaan A-ikäisten joukkueiden harjoitteluaktiivisuutta siten, että vähennämme viikoittaista harjoittelumäärää yhdellä kerralla.

Pakilan Visa viettää vuonna 2011 75-vuotis juhlavuotta. Tämä tulee olemaan haaste myös Pakilan Visan koripalloväelle, kun juhlavuoden tapahtumia järjestetään. Myös toimet toimintamme laajentamiseen ja uusien harrastajien saamiseksi seuraan tulee valmistella huolella. Viime syksynä yritimme käynnistää ryhmät 2004 pojille ja 2002-03 tytöille. Valitettavasti vain pääkaupunkiseudulla on niin runsaasti tarjolla lapsille harrastuksia, että ponnistukset uusien ryhmien käynnistämiseen eivät tuottaneet toivottua tulosta. Ohjaajiahan olemme kouluttaneet ja nuoret ovat ihailtavasti kiinnostuneita lapsiryhmien valmentamisesta, joten siinä asiassa ei varmastikaan ole seurassamme vikaa.

 
Pelillisesti parhaiten on menestynyt syksyllä Visa-Basketista seuraamme siirtynyt naisten joukkue. Sarjapaikan kolmas sija on tässä vaiheessa hieno saavutus. Toivoa sopii, että kevätkauden yhteistyö A-tyttöjen joukkueen kanssa tuo vielä lisäpotkua joukkueelle ja keväällä sarjan päättyessä joukkueemme sijoitus sarjataulukossa on vähintään tällä samalla tasolla.

Kevätkauden sarjoihin lähtee uutena joukkueena mukaan poikien 2003 joukkue. Toivotetaan Sanna Sinisalon valmentamille pojille onnea ihan ensimmäisiin koripallo-otteluihin. Ja onnea myös muille Pakilan Visan joukkueille. Ollaan aktiivisia ja tehdään valmentajat tyytyväisiksi ainakin sen osalta, että pidetään harjoituksissa käyntiaktiivisuus korkealla.

Kiitos valmentajille ja ohjaajille syyskaudesta 2010. Ilman teitä olisi tänäkin syksynä monta liikuntasuoritusta jäänyt tekemättä.

Heikki Suomi
Koripallojaoston puheenjohtaja